Luca ja Merje yhdeksänneksi ammattilaisten vakio-MM:ssä

Suomen Luca Rossignoli – Merje Styf tanssivat yhdeksänneksi lauantai-iltana Prahassa tanssituissa ammatilaisten vakiotanssien MM-kilpailuissa. Toisen suomalaisparin Sami Vainionpaa – Roosa Stahlberg sijoitus oli 25. Lucan ja Merjen sijoitus oli sama kuin keväällä tanssituissa EM-kilpailuissa ja myös kilpailun kärkisijat menivät Euroopan mestaruuskisojen kärkipareille. Voittoon tanssivat Benedetto Ferruggia – Klaudia Koehler Saksasta, jotka uusivat näin viimevuotisen mestaruutensa: Hopea matkasi Liettuaan parille Donatas Vezelis – Lina Chatkeviciute ja kolmanneksi tanssivat Tanskan Björn Bitsch – Ashli Williamson.

Tulevissa arvokisoissa kärkiparit saavat uuden kovan haastajan omasta kotimaastaan kun viikko sitten Kiinassa tanssituissa amatöörien maailmanmestaruuskisoissa toiseksi tanssinut saksalaispari Simone Segatori – Annette Sudol ilmoittivat kisan päätteeksi siirtyvänsä ammattilaisiksi,

Kaikki tulokset: https://www.worlddancesport.org/Event/Competition/World_Championship-Prague-21191/Adult-Standard-48350/Ranking