Ennakkotieto: WDSF ID -kortti siirtyy mobiiliin 1.10.2017 alkaen

WDSF on informoinut jäsenistöään tulevasta muutoksesta, joka liittyy WDSF ID-korttijärjestelmään. Viisi vuotta käytössä ollut järjestelmä tuodaan 2010-luvulle ja ID-kortit siirtyvät mobiiliin 1.10.2017 alkaen.

WDSF eCard on mobiilisovellus, jonka urheilijat voivat ladata älypuhelimiinsa (iOS/Android) ja aktivoida koodilla, jonka he saavat eCardia hakiessaan. Tämä tarkoittaa myös vähemmän paperityötä: urheilijat lataavat kaikki tarvittavat dokumentit suoraan WDSF eCard -verkkosivulle ja maksavat eCard-maksun suoraan järjestelmässä. Muovisten ID-korttien toimitus loppuu siinä vaiheessa kun uusi eCard -järjestelmä on toiminnassa ja kaikki painettavat ID-kortit on toimitettu urheilijoille.

Kysymyksiä ja vastauksia (toimittanut WDSF):

1. Milloin WDSF eCard on saatavilla?
– WDSF lanseeraa eCardin 1.10.2017.

2. Voivatko urheilijat, joilla on muovinen WDSF ID-kortti käyttää uutta eCardia?
– Kyllä. Kun WDSF eCard on julkaistu, kaikki aktiiviset urheilijat saavat sähköpostin, jossa on ohjeistus siitä, kuinka WDSF eCard ladataan ja aktivoidaan puhelimeen.

3. Mitä tapahtuu vanhalle WDSF ID-korttijärjestelmälle?
– Vanha WDSF ID-korttijärjestelmä lakkautetaan siinä vaiheessa kun kaikki tuotannossa olevat muoviset ID-kortit on toimitettu urheilijoille.

4. Mitä jos urheilijalla ei ole älypuhelinta?
– WDSF eCard -sovellus sallii usean lisenssin lisäämisen samanaikaisesti. Urheilijan vanhempi, valmentaja tai pari voi käyttää älypuhelintaan lisenssin lataamiseen.

5. Jos et onnistunut maksamaan korttihakemusta mitä tehdä?
Älä maksa uudelleen vaan saat sähköpostitse linkin jota seuraamalla voit maksaa hakemuksen.

6. Miten haen uutta WDSF e-korttia?
Sinun ei tarvitse jättää uutta hakemusta. Saat sähköpostitse ohjeen kortin uusimiseen WDSF:ltä. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, ota yhteyttä toimisto@tanssiurheilu.fi.

 

 

(ks. myös https://www.dancesport.fi/2017/10/02/wdsf-ecard-tilattavissa/)