Vakiotanssien arvokisaviikonloppu on takana

Junioreiden vakiotanssien maailmanmestaruuskilpailut samoin kuin nuorten Euroopan mestaruuskilpailut tanssittiin Slovakian Bratislavassa. Aikuiset puolestaan mittelivät maailmanmestaruudesta Kiinan Chengdussa.

Junioreissa Suomea edustivat vasta arvokisauraansa aloittelevat kuopiolaiset Lassi Kokkonen – Saga Bruun, jotka sijoittuivat sijalle 53. Toisen edustusparimme, tamperelaisen Miko Luttinen – Hanna Pörsti sijoitus oli 64. Kilpailun kaksi ensimmäistä sijaa matkasivat Venäjälle German Pugachev – Ariadna Tishovan ja Ivan Reshetnikov – Elizaveta Kharinovan matkassa. Kolmas sija meni Moldovaan parille Dragos Cimbir – Beatricia Rotaru.

Kaikki tulokset Junioreitten vakiotanssien maailmanmenstaruuskilpailuista.

Nuorten Euroopanmestaruuskilpailuissa Antti Kapanen – Ada Varstala sijoittuivat 31:ksi ja tiukasti heidän vanavedessään tulivat Eetu Lämsä – Emilia Prykäri sijalle 36. Euroopan parhaimmaksi nuorten vakioissa tanssivat italialaiset Marco Bodini – Kristina Charitonovaite. He jättivät taakseen venäläisparin Maxim Pugachev – Kira Oxas. Kilpailun kolmanneksi tanssi romanialaispari Stan Tiberiu-Florin – Grigore Daria.

Kaikki tulokset nuorten vakiotanssien EM-kilpailuista.

Aikuisten MM-kilpailuissa Kiinan Chengdussa lattialle starttasi 71 paria. Suomalaisparit Anton Kurttila – Nina Anderson ja Jacopo Casotto – Jenni Heikkilä tanssitvat itsensä toiselle kierrokselle sijoille 46 ja 47. Kilpailun voittoon tanssivat Venäjän Dmitry Zharkov – Olga Kulikova. Hopeamitalit ripustettiin saksalaisparin Simone Segatori – Annette Sudol kaulaan ja pronssi matkasi  parin Evaldas Sodeika – Ieva Zukauskaite mukana Liettuaan.

Aikuisten maailmanmestaruuskilpailujen kaikki tulokset.