Vakio- ja latinalaistanssin GP kisakauden aloitus Kuopiossa

JULKAISTU: 3.9.2017, KATEGORIAT: Tulostiedotteet

Suomen vakio- ja latinalaistanssin parhaimmisto kokoontui lauantaina Kuopioon tanssiseura Tanssi-Savon järjestämiin GP-kilpailuihin. Päivän aikana kilpailtiin vakio-, latinalais- ja 10-tanssissa.

Champion-luokan osalta latinalaistanssien voittajaksi tanssi helsinkiläistä DanceWorld seuraa edustava pari Marius Toperczer-Muresan –  Claudia Ketonen. Hopea meni myös Helsinkiin, Blue & White seuraa edustavalle parille Robert Virenius – Veera Hedman ja pronssia parille Konstantin Kalmár – Kastanja Rauhala (Swivel, Salo)

Saman luokan vakiotanssien ykköspariksi nousi pari Anton Kurttila – Nina Anderson (Tanssiklubi Master, Helsinki) ja myös hopea matkasi samaan seuraan parille Giulio Petrilli – Riikka Koponen.  Kolmanneksi sijoittui pari Jani Neulanimi – Saara Sokura (Rolling, Vaasa).

Nuorisoluokassa tanssittiin vakio- ja latinalaistanssien lisäksi 10-tanssin finaali. Kaikki kolme lajia voitti pari Antti Kapanen – Ada Varstala, he edustavat Jyväskyläläistä Tepikaa. Vakiotansseissa ja 10-tanssissa hopealle sijoittui DSC Oulun pari Eetu Lämsä – Emilia Prykäri, jotka sijoittuivat latinalaistansseissa pronssille.
Latinalaistanssin hopealle sijoittui pari Dmitri Borovski – Alisa Alexandrova (Tanssiklubi Master, Helsinki). Vakiotanssien pronssille Tallinnalaista TS Flex seuraa edustavat Ville Viltok – Kristel Saarkoppel ja 10-tanssin pronssille sijoittui Henrik Saastamoinen – Iida Johansson (Fregolina, Kaarina).

Kaikki tulokset ovat nähtävissä osoitteessa http://www.stelnet.fi/tulv17/ts31082017/