Viisi suomalaista Bboytä ja yksi Bgirl tavoittelevat paikkaa Nuorten Olympialaisiin 2018

JULKAISTU: 2.8.2017, KATEGORIAT: Breaking, Mediatiedotteet

Buenos Airesissa lokakuussa 2018 käytävien Nuorten Olympialaisten ohjelmaan valitun breakingin ensimmäisen karsintavaiheen osallistujat ovat selvillä ja Suomesta karsintoihin ovat osallistuneet Bboy Eric, Bboy C-flow, Forest, Miklooppi, Toby ja B-girl Sonja. Katso suomalaisten ja muiden karsintavideot tästä (hakutoiminto maittain).

Seuraavassa vaiheessa kansainvälinen tuomaripaneeli valitsee maksimissaan viisi parasta bboytä ja bgirliä per maa jatkoon seuraaviin karsintoihin, jotka Euroopan ja Afrikan jatkoonpäässeiden osalta käydään Saksan Essenissä Battle of the Year -tapahtumassa 22.10.2017.

Kolmas karsintavaihe käydään keväällä Japanissa, jonka jälkeen kaksitoista poikaa ja kaksitoista tyttöä pääsee mukaan  Nuorten Olympialaisiin Buenos Airesiin.

Koko karsintajärjestelmä on kuvattu tässä.