D O U B L E – Tanssin huippuvierailu Lapuan Teatterihiomolla

JULKAISTU: 28.7.2017, KATEGORIAT: Vakio- ja latinalaistanssit

Tanssii tähtien kanssa tuomarina toimiva, tanssija Jukka Haapalainen tuo Haapalainen Suutari-Jääskö Dance Companyn tuottaman mainetta keränneen tanssiteoksen D O U B L E:n ensimmäistä kertaa Lapualle. Kaksi tanssiteosta yhdistävä kokonaisuus saapuu elokuussa Lapuan Teatterihiomolle. Tanssiteosta on mahdollista käydä Lapualla katsomassa ainoastaan kahden illan ajan 1.-2.8.2017. Aikaisemmin D O U B L E  – tanssiteosta on esitetty Helsingin Aleksanterin teatterissa, Oulun kaupunginteatterilla sekä Kuopio Tanssii ja Soi – festivaaleilla.

Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön teos DOUBLE yhdistää kaksi teosta – Jotos ja Latin Quarter Revisited -tanssiteokset. Molemmissa kokonaisuuksissa heijastuu yksilönä oleminen osana yhteisöä. Jotos pohjautuu Haapalaisen ja Suutari-Jääskön koreografiaan, jonka he loivat Aino Kallaksen mystiseen runouteen perustuvaan, Tiina Puumalaisen ohjaamaan Sudenmorsian-näytelmään (TTT). Jotos -Sudenpolku kertoo rakkauden voimasta ja ihmisestä sen voiman vallassa: kuinka rakkaus voi olla mahdotonta ja samaan aikaan elinehto. Latin Quarter Revisited on puolestaan jatkoa Haapalaisen ja Suutari-Jääskön vuonna 2006 valmistuneelle Latin Quarter – teokselle. Tutkimusmatka tanssijoita innoittavan latinalaisen musiikin ja tanssin maailmaan jatkuu Lapuan Teatterihiomolla. Liikkeellä voi kertoa kaiken – senkin, mihin sanoilla ei saa edes kosketusta.

Osta lippusi huipputanssijoiden esitykseen Lipputoimistosta (www.lipputoimisto.fi) tai Lapuan Taidemuseon museokaupasta Paukun Puodista.

ESIINTYJÄT

Jukka Haapalainen, Sirpa Suutari-Jääskö, Mikko Ahti, Jurijis Trosenko, Ansku Bergström, Katri Mäkinen, Guillermo Zayas, Ranses Charon

VALOSUUNNITTELU

Teemu Nurmelin

TUOTANNOSSA MUKANA LAPUALLA

Haapalainen Suutari-Jääskö Dance Company

Mies – Tanssipidot

Teatteri Lapua

Lapuan kaupungin kulttuuritoimi

 

LIPUT MYYNNISSÄ NYT:

www.lipputoimisto.fi (tapahtuma: Double)

Ystävällisin terveisin,

Iida Holma

Tuotantoharjoittelija

Mies – Tanssipidot

tanssipidot@lapua.fi

www.miestanssipidot.fi

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE