Sergey Belyaev valittu World Dance Sport Federation Professional Division Management Board jäseneksi

JULKAISTU: 12.6.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Yleinen

Singaporessa sunnuntaina iltapäivällä Suomen aikaa käydyissä kansainvälisen tanssiurheiluliiton World Dance Sport Federationin (WDSF) ammattilaisdivisioonan Professional Division (PD) vaaleissa valittiin suomalaisedustaja Management Boardiin.

Helsingissä perustamaansa ja johtamaansa tanssiurheiluseura Tanssiklubi Master ry:tä pitävä ja siellä valmentava 31-vuotias Sergey Belyaev äänestettiin Management Boardin jäseneksi yhdessä italialaisen Davide Cacciarin, puolalaisen Marek Chojnackin ja venäläisen Alexander Melnikovin kanssa vuosille 2017-2021. Slovenialainen Verena Sulek valittiin jatkokaudelle WDSF PD Directoriksi.

Sergey Belyaev, MSc Sports, on suorittanut korkeimmat kansainväliset WDSF tuomarointilisenssit ja tämän lisäksi hän on ainoana suomalaisena suorittanut myös WDSF Technical Examiner -tutkinnon. Hän valmentaa pareja sekä Suomessa että ulkomailla, mm. Venäjällä, Virossa, Italiassa ja Kazakhstanissa. Hän on Suomen PD Tanssiurheiluvalmentajat ja -tuomarit ry:n varapuheenjohtaja ja Sports Director, jonka lisäksi hän toimii Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n hallituksessa varajäsenenä ja vakio- ja latinalaistanssijaoksen sekä koulutusvaliokunnan jäsenenä. Suomessa Belyaev tunnetaan myös Finnish Open -kilpailutapahtuman ja tanssiurheilun merkittävimmän kilpailukiertueen WDSF Grand Slam -osakilpailun järjestäjänä.

WDSF Professional Division on perustettu vuonna 2010 nimellä International Professional DanceSport Council (IPDSC) ja myöhemmin World Dance Sport Federation Professional Division (WDSF PD). PD Management Board on divisioonan johtoryhmä. Management Boardin toimikausi on neljä vuotta.

(kuva: FIDS)