Leena Liusvaara valittu World Dance Sport Federationin johtoon Vice-President for Communications -tehtävään

JULKAISTU: 12.6.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Yleinen

Singaporessa maanantaina iltapäivällä Suomen aikaa käydyissä kansainvälisen tanssiurheiluliiton World Dance Sport Federationin (WDSF) Presidiumin vaaleissa valittiin suomalaisedustaja Vice-President for Communications -tehtävään liiton johdossa.

Vuosikokouksen yhteydessä käydyssä vaalissa Liusvaara peittosi itävaltalaiskandidaatin selkeästi äänin 87-36. Liusvaaran keräämä äänisaalis oli suurin yksittäisen henkilön saama äänimäärä vuosikokouksessa käydyistä kymmenestä vaalista, joissa oli enemmän kuin yksi ehdokas. Liusvaara toimii Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n puheenjohtajana jo kolmatta kautta, WDSF Continental Association of Europe (DanceSport Europe) Management Committeen varsinaisena jäsenenä ensimmäistä kautta. Siviilityössään hän toimii helsinkiläisen peruskoulun rehtorina. Liusvaaran toimikausi Vice-President of Communications -tehtävässä kattaa vuodet 2017-2021.

World Dance Sport Federation on tanssiurheilun kansainvälinen kattojärjestö, joka on perustettu 1957 nimellä International Council of Amateur Dancers. World Dance Sport Federationiin kuuluu 92 kansallista tanssiurheiluliittoa. WDSF Annual General Meeting valitsee Presidiumiin, joka on liiton johtoryhmä, 12 jäsentä neljän vuoden välein. Presidiumin puheenjohtajana (President) toimii sveitsiläinen Lukas Hinder.

(kuva: Auli Korhonen)