Päivinen – Munne pronssilla Boogie woogien maailmancupissa

JULKAISTU: 10.6.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Rock'n'swing -tanssit

Boogie woogien maailmancupkilpailu Frauenfeldissä, Sveitsissä päättyi suomalaisittain iloisesti, kun Juho Päivinen ja Mari Munne sijoittuivat yleisessä luokassa kolmanneksi.

Finaalissa nähtiin toinenkin suomalaispari: Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk, joka sijoittui lopulta viidenneksi. Samuli Kalliala ja Pinja Sarviluoma sijoittuivat semifinaalin jälkeen kahdeksanneksi, eli jäivät juuri ja juuri seitsemän parin finaalin ulkopuolelle. Miika Aspiala ja Emilia Reitamo tanssivat tänään sijalle 25.

Yleisen luokan kirkkaammatkin mitalit matkasivat pohjoismaihin, sillä kilpailun voitti norjalaispari Sondre Olsen Bye – Tatiana Georgievska ja toiseksi tulivat ruotsalaiset Matej Dujakovic – Cajsa Weinemo.

Junioreissa Suomea edusti pari Tommi Tiitta – Salla Äijänaho. Pari sijoittui kymmenenneksi. Junioreiden kilpailun voitti ruotsalaispari Oscar Agren – Sofia Ärleskog. Toiseksi sijoittui Saksaa edustava pari Elian Preuhs – Theresa Sommerkamp. Ruotsi vei junioreiden kilpailussa myös pronssimitalin: kolmantena Viktor Edlund – Wilma Edlund.

Tulokset

Boogie woogie maailmancup
Frauenfeld, Sveitsi 10.6.2017

Yleinen luokka

1. Sondre Olsen Bye – Tatiana Georgiievska (NOR)
2. Matej Dujakovic – Cajsa Weinemo (SWE)
3. Juho Päivinen – Mari Munne (FIN)

5. Masi Saurén – Anna Tyutyunyuk (FIN)
8. Samuli Kalliala – Pinja Sarviluoma (FIN)
25. Miika Aspiala – Emilia Reitamo (FIN)

Junioriluokka

1. Oscar Agren – Sofia Ärleskog (SWE)
2. Elian Preuhs – Theresa Sommerkamp (GER)
3. Viktor Edlund – Wilma Edlund (SWE)

10. Tommi Tiitta – Salla Äijänaho (FIN)

Kaikki tulokset