Suomalaisedustus Rock’n’Roll junior-EM-kilpailuissa

JULKAISTU: 4.6.2017, KATEGORIAT: Rock'n'swing -tanssit, Tulostiedotteet

Rock’n’Roll -tanssien junioreiden Euroopan mestaruuskilpailut käytiin lauantaina 3.6. Zagrebissa, Kroatiassa. Kilpailussa Suomea edusti hallitseva juniorluokan suomenmestaripari Jaakko Kuusisto – Siiri Luoma. Suomalaispari sijoittui 42 parin kilpailussa sijalle 39.

Tanssiseura Rocking Flamesia edustavat Kuusisto ja Luoma voittivat aiemmin tänä keväänä pronssia Rock’n’Rollin Pohjoismaiden mestaruuskilpailujen juniorsarjassa. Pari on osallistunut tällä kaudella myös muun muassa maailmancup-kilpailuihin.

Kilpailun voitti Venäjän Sergey Svirin – Angelina Mushto.

Tulokset
Rock’n’Roll junior EM
3.6.2017 Zagreb, Kroatia

1. Sergey Svirin – Angelina Mushto (RUS)
2. László Czanik – Dóra Dobay (HU)
3. Maxim Chebotarev – Anastasiia Tymchenko (RUS)

39. Jaakko Kuusisto – Siiri Luoma (FIN)

Kaikki tulokset