Ikäkausi- ja suomenmestaruuskilpailut jatkuivat loistotunnelmissa

JULKAISTU: 21.5.2017, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Vakio- ja latinalaistanssin Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailut 2017
20.-21.5.2017 Oulun Urheilutalo, Oulu

Sunnuntaina käytävässä vakio- ja latinalaistanssin Ikäkausimestaruus-kilpailuissa Nuoriso avoin RS latinalaistanssien voiton vei Olli SeppänenRoosa Bruun, Kuopio, toiselle sijalle tanssivat Valtteri ViitasaloNora Lindström, Turku ja kolmannelle sijalle ylsivät Jaakko KemppainenSilja Jernvall, Kotka.

– Ihan mahtavat fiilikset, Bruun tuumasi.
– Meni nappiin, totesi Seppänen.
– Lattia oli tutun tuntuinen kuin kotisalilla tosin isompi. Kesä tullaan treenamaan tosissaan. Kiitokset valmentajille ja etenkin vanhemmillemme.

Seniori 1 -ikäluokan avoin RS latinalaistanssien voittoon tanssi Jouni UosukainenTiina Kilponen Oulusta. Toiselle sijalle tanssivat Mikko HarjuMinna Wallin, Helsinki ja kolmannelle sijalle ylsivät Mikko JuusolaHanna Paavola Vaasasta.

– Hiukan erilainen kilpailu, tunnelma oli rento ja fiilis hyvä, suora finaali jännitti kovasti, olisi ollut mukavampi, jos olisi saanut tanssia hiukan enemmän totesivat Uosukainen ja Kilponen kuin yhdestä suusta.

–Kilpailupaikka oli todella mahtava! Oli ihana tanssia kotiyleisön edessä. Emnsin lomaillaan ja kesällä treenataan tulevia lattari SM:iä varten.

Samassa tapahtumassa kilpailtiin myös lapsi 1-2 joukkueiden Suomen mestaruudesta. Varmoin ottein kultaa tanssi TanssiDans Sininen -joukkue, hopealle nousi Blue&White -joukkue ja pronssin vei TanssiDans Vihreä joukkue Kirkkonummelta.

Tapahtumassa oli kokeilukilpailuna alle 21 v. sarja. Avoimen latinalaistanssikilpailun voiton vei Leo PusaInka Hakomäki, Kirkkonummelta, toiseksi tuli Samuli Perämaa – Anne Haataja, Oulusta ja kolmannelle sijalle ylsi pari Valtteri PalinEevi Aalto Turusta.

– Tosi hyvät fiilikset, Hakomäki kommentoi.
– Meillä oli tosi onnistunut kisa, totesi Pusa.
– Tanssi parani kierros kierrokselta. Kisapaikka oli todella hyvä vaikka lattia olikin hiukan liukas, tämä oli nyt kauden viimeinen kisa, kesä treenataan tosissaan ja syksyllä jatketaan!

Samassa tapahtumassa kilpailluissa seniorien Suomen mestaruuskilpailuissa seniori 4-ikäluokan avoimen vakiotanssien voiton vei varmoin ottein Keijo VierimaaSeija Vierimaa, Tampereelta, toiseksi sijoittui Raimo KekolaSoile Maunuksela, Seinäjoelta ja kolmanneksi Markku PuroKirsti Myllymäki, Tampereelta.

– Fiilikset on hyvät, Keijo Vierimaa sanoi.
– Kisapaikalla kaikki oli kohdallaan, seuraavana paikkana on kisat Saksassa sen jälkeen voidaan hiukan lomaillakin, Seija Vierimaa täydensi.

Toinen seniorien Suomen mestaruus tanssittiin seniori 3-ikäluokan avoimessa luokassa. Latinalaistansseissa voiton veivät  Teuvo LaineRaija Laine, Vantaalta, toiseksi sijoittui Jouni LehtirantaMaarit Nurmi, Turusta ja kolmannen sijan nappasi itselleen Juha PoutiainenHeli Poutiainen, Hämeenlinnasta.

– Fiilikset on kisan jälkeen on erittäin hyvät, finaalin tanssit olivat heikoin kierroksemme, totesi Raija Laine.
– Kisapaikka oli loistava ja kaikki toimi todella hyvin, aikataulut piti ja musiikki oli loistavaa, seuraava kisa on Helsingin cup-kisa ja sitten lomailllaan, pari totesi leveä hymy huulillaan.

Viikonlopun aikana Oulussa kilpaillaan 223 parin ja 23 joukkueen voimin, kun jaossa ovat Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomen mestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpaillaan lasten ja junioreiden joukkuekilpailut.

– – – – –

Kaikki tulokset osoitteessa: https://www.stelnet.fi/tulv17/ikm21052017/