Pukkilalle ja Liusvaaralle myönnettiin ansiomerkit

JULKAISTU: 20.5.2017, KATEGORIAT: Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto on myöntänyt liiton ansiomerkit pitkäaikaisesta tanssiurheilun eteen tehdystä työstä Timo Pukkilalle ja Leena Liusvaaralle. Ansiomerkit myönnettiin Oulun Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailujen yhteydessä Oulussa lauantaina 20.5.2017.

Timo Pukkila on oululainen pitkänlinjan aktiivinen tanssiurheiluvaikuttaja. Hän on työskennellyt vuosien ajan tanssiurheilun valmennuksessa ja lajin kehitystyössä niin seura- kuin liittotasollakin. Parhaillaan Pukkila opettaa oululaisessa Telemark Team -tanssiurheiluseurassa.

Suomen Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara on ansioitunut lajin kansainvälisellä kentällä, jossa hän on viime vuosien aktiivisella otteellaan saanut nostettua Suomea kansainväliseksi tanssimaaksi. Parhaillaan Liusvaara toimii tanssin maailmanliiton World Dance Federationin (WDSF) Entourage-komission puheenjohtajana. Liusvaara on puheenjohtajana toiminut vahvasti Suomen Tanssiurheiluliittoa uudistaen ja samalla kenttää kuunnellen.

 
Viikonlopun aikana Oulussa kilpaillaan 223 parin ja 23 joukkueen voimin, kun jaossa ovat Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomen mestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpaillaan lasten ja junioreiden joukkuekilpailut.