Ikäkausimestaruus ja SM-kilpailut käynnistyivät Oulussa

JULKAISTU: 20.5.2017, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Vakio- ja latinalaistanssin Ikäkausimestaruus- ja SM-kilpailut 2017
20.-21.5.2017 Oulun Urheilutalo, Oulu

Lauantaina käydyissä vakio- ja latinalaistanssin Ikäkausimestaruuskilpailuissa juniori 1-ikäluokan vakiotanssien mestaruuteen tanssivat Oulun Telemark Teamia edustavat Jaakko ViinamäkiTuuli Tolvanen. Sarjan hopealle tanssivat Aleksi AholaPolina Anisimova Haminasta ja pronssia nappasi tamperelaispari Mikke LuttinenJonna Pekkinen.

–  Voitto tuntuu mahtavalta, olemme harjoitelleet nämä kilpailut mielessä koko kevään ajan. Parhaalta tänään tuntui valssi ja foxtrot, ja tanssi kulki kokonaisuudessaankin tosi hyvin, kommentoivat Viinamäki ja Tolvanen heti kilpailun jälkeen.

Jaakko Viinamäki ja Tuuli Tolvanen

Yleisen ikäluokan latinalaistanssien voittoon tanssi turkulaispari Valtteri PalinEevi Aalto. Toiselle sijalle tanssivat Antti AhoPinja Uitto Oulun Telemark Teamista ja kolmannelle sijalle ylsivät Juho TaskilaPinja Koskela Kuopiosta.

– Tulos oli meille yllätys! Tanssimme parani kierros kierrokselta, niin ei tässä voi muuta kuin olla tosi tyytyväinen. Tämä kisa oli meille kauden viimeinen, nyt harjoittelu jatkuu kohti uusia tavoitteita, iloitsivat Palin ja Aalto.

Yleisen luokan palkintojenjako

Samassa tapahtumassa kilpailtavassa seniorien suomenmestaruuskilpailussa seniori 3-ikäluokan vakiotanssien voittoon tanssivat varmoin ottein Jouko ja Heljä Leppälä. Hopeaa pokkasi helsinkiläispari Jari ja Anne Redsven ja pronssille tanssivat Tero SistoKati Järvelä Tampereelta.

–  Fiilis tanssia oli tänään mahtava ja kisapaikka hieno, lattialla oli oikein hyvä ja luotettava tanssia. Olemme kymmeniä vuosia kiertäneet erilaisia kilpailupaikkoja sekä Suomessa että ulkomailla, ja Oulu ei kisajärjestäjänä koskaan petä, nauroivat tuoreet Suomenmestarit heti palkintojenjaon jälkeen.

Seniori 3-luokan palkintojenjako

Viikonlopun aikana Oulussa kilpaillaan 223 parin ja 23 joukkueen voimin, kun jaossa ovat Ikäkausimestaruudet ja senioreiden Suomen mestaruudet. Lisäksi sunnuntaina kilpaillaan lasten ja junioreiden joukkuekilpailut.

Kilpailut käynnistyvät sunnuntaina klo 9.30 Oulun Urheilutalolla. Liput ovelta 20€, lapset ja eläkeläiset 10€, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tervetuloa!