Latinalaistanssien nuorten EM-kilpailuissa kaksi suomalaisparia

JULKAISTU: 14.5.2017, KATEGORIAT: Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit

Suomella oli kahden parin edustus latinalaistanssien nuorten Euroopan mestaruuskilpailuissa Moldovassa sunnuntaina 14.5. Suomalaisparit Antti Kapanen – Ada Varstala ja Samuli Perämaa – Anne Haataja tanssivat 59 parin kilpailussa sijoille 25 ja 41-42. Kilpailun voitti moldovalainen pari Daniil Porcesco-Gozun – Anastasia Grunzu.

EM-kilpailujen yhteydessä järjestettiin lauantaina myös nuorten Open-kilpailu, jossa Kapanen ja Varstala selvittivät tiensä 48 parin joukosta finaaliin asti ja sijalle viisi. EM-kilpailuissa pari eteni kolmannelle kierrokselle ja sijalle 25. Tulos oli hyvä, mutta ei ilahduttanut paria itseään.

– Tanssi sujui erinomaisen hyvin ja meillä olisi ollut mahdollisuudet semifinaaliin asti, Kapanen ja Varstala kommentoivat kilpailun jälkeen.

Perämaan ja Haatajan osalta kilpailu päättyi tänään ensimmäisen kierroksen jälkeen. Parin lopullinen sijoitus oli 41.-42.