Vielä muutamia kouluttautumismahdollisuuksia tarjolla kevätkaudella

JULKAISTU: 23.3.2017, KATEGORIAT: Koulutustiedotteet, Seuratiedotteet

Olethan jo huomannut uusilta sivuiltamme koulutuskalenterin?

Koulutuksia on kalenteroitu vielä muutamia huhti-kesäkuun ajalle. Syyskauden koulutuksia täydennetään kalenteriin jo ensi viikon aikana.

VALMENTAJA- JA OHJAAJAKOULUTUKSEN AJANKOHTAISET TÄRPIT:

Rock’n’swing -valmentajakoulutuspolku pyörähtää käyntiin 130 Seuraohjaajakurssi 1:n myötä jälleen kesäkuun alusta, joten sinne kaivataan mukaan uusia rock’n’swing -tanssien ohjaamisesta ja valmennuksesta kiinnostuneita. Ilmoittautumisaikaa on vielä runsaasti jäljellä.

Vakio- ja latinalaistanssien D-osio (jakso 214) on tulossa jo pääsiäisenä. Koulutuksen kohderyhmänä ovat E-osiolle osallistuneet, aikaisemmat Taso 1 seuraohjaajakoulutuksen suorittaneet ja mahdolliset kertaajat, jotka haluavat opetella uusia kuvioita entisten jatkoksi. Ilmoittautuminen tälle jaksolle päättyy jo tämän viikon lopussa, 26.3.

Bailatino -lastentuotteiden ohjaajakoulutus on tarjolla huhtikuun puolivälin jälkeen, ilmoittautuminen siihen päättyy kuun lopussa, 31.3.

Tervetuloa mukaan!