Blogi: Kiitos kaikille, thank you to all!

JULKAISTU: 22.3.2017, KATEGORIAT: Blogi

Kiitos kaikille Finnish Open Dance Sport Championships ja WDSF Grand Slam -kilpailuviikonloppuun osallistuneille! Kiitos Tanssiklubi Masterin upea järjestelytiimi, kiitos vapaaehtoiset, kiitos kilpailutoimihenkilöt, kiitos yleisö ja etenkin kiitos kaikille kilpailijoille. Te teitte tapahtuman yhdessä!

Erityiskiitos kunniavieraillemme: Presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi, Olympiakomitean hallituksen jäsen ja kansanedustaja Sari Multala, Aira Samulin sekä kansainväliset vieraamme World Dance Sport Federationista.


(photo credits: Sergey Shaykhulin)

Thank you to every single one attending Finnish Open Dance Sport Championships and WDSF Grand Slam -event this weekend! Thank you to the fabulous organizing team from Dance Club Master, thank you to volunteers, officials, audience and of course a big thank you to the competitors. You made it all happen, together!

Special thank you to our guests of honour: President Tarja Halonen and Doctor Pentti Arajärvi, Representative of the Finnish Olympic Committee and Parliament of Finland Mrs. Sari Multala, Mrs. Aira Samulin and all our international guests from World Dance Sport Federation.

Auli Korhonen