Blogi: Maailman parhaat tanssiurheilijat kohtaavat Helsingissä 17.-19.3.2017

JULKAISTU: 2.3.2017, KATEGORIAT: Blogi

Helsingin Messukeskus täyttyy säihkeestä, kimalteesta ja esteettisesti kauniista todellisista huippu-urheilusuorituksista maaliskuun kolmantena viikonloppuna, kun järjestyksessään viides Finnish Open Dance Sport Championships käynnistyy perjantaina 17.3.2017.

Yli 1500 tanssiurheilijaa ympäri maailman, mukana maailman-, maanosien- ja eri maiden mestareita, saapuu keväiseen Helsinkiin mittelemään taitojaan Messukeskuksen parketille. Helsingistä tulee kilpailuviikonlopun ajaksi maailman tanssiurheilumedian huomion kohde ja vakio- ja latinalaistanssien kansainvälinen pääkaupunki.

Kolmipäiväisen kilpailutapahtuman kohokohtia ovat perjantaina pyörätuolitanssin SM-kilpailut, lauantaina kansainvälinen maailmantähtiä vilisevä WDSF Grand Slam -kiertueen vakiotanssien osakilpailu ja ammattilaisen latinalaistanssien SM-kilpailu sekä sunnuntaina kuuma WDSF Grand Slam -kiertueen latinalaistanssien osakilpailu ja ammattilaisten vakiotanssien SM-kilpailu. Kilpailutapahtumia, nähtävää ja koettavaa riittää perjantaista sunnuntaihin, aamusta iltaan.

Finnish Open Dance Sport Championships 2017 on hyväksytty virallisesti mukaan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Suomi 100 -tapahtumaohjelmistoon. Yle televisioi viikonlopun parhaat palat Suomen jakeluun, jonka lisäksi kilpailut televisioidaan yli 25 maahan kansainvälisen tanssiurheiluliiton, World Dance Sport Federation:n (WDSF) toimesta. WDSF tuottaa myös tapahtumanaikaista kuva- ja videomateriaalia omien medioidensa kautta kansainväliselle yleisölle.

Lisätietoa kilpailutapahtumasta sekä maistiaisia vuosien 2015-2016 osakilpailusta: https://www.finlandopen.fi/

Parhaat yleisöpaikat löytyvät tanssilattian reunalta, VIP-pöytäpaikoilta. Pöytäpaikat ja pääsyliput nouseviin katsomoihin myydään ennakkoon vain Messukeskuksen verkkokaupassa, hinnat alk. 15 euroa: https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/601/category/3/.

Finnish Open -sisäänpääsylipulla on vapaa pääsy Messukeskuksessa samaan aikaan pidettäville urheilu- ja liikunta-alan GoExpo-messuille.

Tervetuloa nauttimaan maailman parhaiden tanssiurheilijoiden suorituksista keväiseen Helsinkiin!

Suomen Tanssiurheiluliitto ry

yhteistyössä Tanssiklubi Master ry ja Finnish Open Dance Sport Championships 2017

Auli Korhonen