WDSF -kilpailijakortistoon rekisteröityminen

WDSF-kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että kilpailijalla on voimassaoleva MIN (WDSF-kortiston ID-numero). Uuden MIN numeron saa tai vanhan numeron saa aktivoitua tilaamalla WDSF ID-kortin.

Tilauslomake on käännetty suomeksi ja sille pääsee tästä: https://www.worlddancesport.org/Cards/fi/

Lomakkeella kysytään ensimmäisessä kentässä olemassaolevaa MIN-numeroa. Eli jos olet aiemmin jo kilpaillut WDSF-kilpailuissa sinulla on tällainen numero jo olemassa. Täytä se siihen kohtaan. Mikäli olet menossa ensimmäisiin kilpailuihisi jätä kenttä tyhjäksi, sinulle luodaan numero kortintekovaiheessa.

Myöhemmin toisessa kentässä kysytään kansallista lisenssinumeroa, eli Sportti-ID:tä, jolle olet maksanut kotimaisen kilpailulisenssin. Mikäli et löydä tai muista Sportti-ID:täsi niin merkitse kenttään luku 1.

Tilausmenettely etenee seuraavasti:

1. Täytä sähköinen lomake WDSF:n sivulla ja paina ”lähetä” tai ”send application”

2. Vahvista lomakkeen lähetys. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tulee kuittaus, että lomake on lähetetty.

3. Avautuu sivu, jossa on linkki PDF-lomakkeeseen (kaksi sivua), joka pitää tulostaa

4. Tulosta ja allekirjoita (kaikki kohdat molemmilta sivuilta) lomakkeet. Alaikäisten tilaukseen tarvitaan myös huoltajan allekirjoitukset sille merkittyyn paikkaan.

5. Lähetä allekirjoitetut lomakkeet liiton toimistoon.

6. Liitä mukaan kaksi passikuvaa 4.5 cm x 3.5 cm.

7. Liitä mukaan kopio passista tai henkilökortista. Alaikäisiltä tarvitaan lisäksi kopio huoltajan passista tai henkilökortista.

8. Liitä mukaan maksukuitin kopio kortin hinnasta, joka on talletettu tilillemme. Kesäkuun 2017 WDSF yleiskokouksen päätöksen mukaisesti maksu aikuisilta ja senioreilta on 20 euroa ja lapsilta, junioreilta sekä nuorisolta 10 euroa. Summa maksetaan liiton tilille FI23 2401 1800 0035 83, viestiin mainitaan: WDSF ID + kortin saajan nimi.

Jokainen hakemus tulisi olla liitteineen joko omassa kirjekuoressaan tai niputettuna klemmarilla yhdeksi nipuksi, jotta oikeat kuvat pysyvät varmasti oikeiden lomakkeiden yhteydessä.

Toimiston osoite: Suomen Tanssiurheiluliitto ry, WDSF ID, Radiokatu 20, 00240 Helsinki

Korttitilaus hyväksytään ja lähtee eteenpäin siinä vaiheessa kun:

1. Korttihakemus on täytetty ja lähetetty WDSF:n sivulla

2. Lomakkeissa on kaikki allekirjoitukset

3. Mukana on kaksi passikuvaa

4. Mukana on kopio passista tai henkilökortista (alaikäisten kohdalla myös huoltajan passista tai henkilökortista)

5. Maksusuoritus 20/10 euroa on kunnossa.

Korttitilaus ei lähde puutteellisena eteenpäin Espanjaan.

Korttien valmistuminen ja saapuminen Espanjasta kestää noin kuukaudesta kolmeen hieman vaihtelevasti.

Kun korttihakemus on hyväksytty, lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tulee linkki, josta voi tulostaa väliaikaisen WDSF ID-kortin, joka on voimassa siihen saakka kunnes varsinainen kortti tulee perille.

Mikäli korttisi on hävinnyt:

Ei hätää, kortista voidaan tilata kopio ilman uutta paperien lähettelyä samaan hintaan kuin uuden kortin tilaus. Liiton toimistoon tarvitaan vain tanssijan nimi ja kuitti maksusuorituksesta, loput saadaan hoidettua sähköisesti WDSF:n rekisterissä.