Blogi: Tervetuloa uusille sivuillemme!

JULKAISTU: 5.2.2017, KATEGORIAT: Blogi

Pitkä punnerrus on takana ja uudet sivumme ovat vihdoin julkaisukelpoiset. Sivuston kehitys kulkee käsikädessä koko liiton jäsenrekisterin, lisenssijärjestelmän ja kilpailujärjestelmien kehityksen kanssa. Tavoitteenamme on rakentaa nykyaikainen verkkopalvelu, josta on entistä paremmin saatavilla mm. parikohtaiset kilpailutulokset ja jonka kautta voi hoitaa ilmoittautumiset liiton kaikkien tanssilajien kilpailuihimme.

Sivusto ei ole vielä täysin valmis, joten maltattehan vielä odottaa kaikkia toiminnallisuuksia. Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia ja mikäli et löydä jotain usein tarvittavaa tietoa sivuiltamme, niin otathan yhteyttä liiton toimistolle.

Haluamme myös samalla lanseerata liiton uuden graafisen ilmeen uusine logoineen ja värimaailmoineen. Kiitos yhteistyökumppaneillemme Dataladulle ja Z-Factorylle uudesta, raikkaasta ilmeestämme!

Yhdessä tekeminen on voimavara. Haluamme elävöittää sivujamme Teidän ottamillanne kuvilla ja kirjoittamillanne materiaaleilla. Mikäli haluatte toimittaa hyvälaatuisia kilpailukuvianne liiton kuvapankkiin tai kuvituskuviksi tai julkaista vaikka blogikirjoitusta sivuillamme, otattehan yhteyttä liiton viestintä- ja markkinointivaliokuntaan.

Ja lopuksi tuore sloganimme: Tanssi – elämäsi rytmi! Dance – the rhythm of your life! Se kulkekoon mukana ajatuksissamme, materiaaleissamme ja siinä johtavassa ideassa, jonka parissa työskentelemme päivittäin – kukin omissa rooleissamme – edistääksemme tanssiurheilua Suomessa ja maailmalla.

Auli Korhonen