Suomen Tanssiurheiluliitto ry ja Suomen Pyörätuolitanssiliitto ry tiivistävät yhteistyötään

JULKAISTU: 3.2.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Paratanssiurheilu, Seuratiedotteet, Yleinen

Suomen Tanssiurheiluliitto ry ja Suomen Pyörätuolitanssiliitto PYTLI ry ovat tänään allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä pyörätuolitanssin asemaa osana Tanssiurheiluliiton lajiperhettä tiivistetään ja selkeytetään.

Konkreettisina toimenpiteinä sopimuksella on määritelty mm. tilastointiin ja tiedonvaihtoon liittyviä menettelytapoja sekä pyörätuolitanssin tuominen osaksi Tanssiurheiluliiton valmentajien koulutuspolkua. Suomen Pyörätuolitanssiliitolla on jatkossa oikeudet mm. järjestää pyörätuolitanssin SM-kilpailut ja tehdä edustusvalinnat kansainvälisiin pyörätuolitanssin arvokilpailuihin.

”Hienoa, että saimme sovittua asiat kirjallisesti paperille molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Pyörätuolitanssi on ollut mukana Tanssiurheiluliiton lajiperheessä jo kauan, mutta nyt osapuolten oikeudet ja velvollisuudet on yhdessä määritelty siten, että pyörätuolitanssin asema liitossa on selkeä ja paitsi pyörätuolitanssin myös yleisemmin paratanssiurheilun lajitoiminnan kehittämiselle on vahva selkänoja.” -toteaa liiton toiminnanjohtaja Auli Korhonen.

 

Sopimusta allekirjoittamassa (vasemmalta) Suomen Tanssiurheiluliiton puheenjohtaja Leena Liusvaara, Suomen Pyörätuolitanssiliiton puheenjohtaja Pirjo Malmberg-Tarvonen ja varapuheenjohtaja Tuuli Harju.