Kesäajan huomioitavia asioita

JULKAISTU: 7.6.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet

Liiton toimisto on suljettu kesällä 9.-22.7.2018.

Aikavälillä juhannuksesta elokuun alkuun saakka pyydämme kaikissa toimistolle tulevissa asioissa viestimään ensisijaisesti osoitteeseen toimisto (ät) tanssiurheilu.fi, jotta asiat eivät jää kenenkään henkilökohtaiseen sähköpostiin odottamaan paluuta vuosilomalta.

Huomioikaa, että myös luottamushenkilöt liittohallituksessa ja valiokunnissa/jaoksissa lomailevat johonkin aikaan kesästä eivätkä ole jatkuvasti tavoitettavissa.

Laskujen toimittamiseen ohjeet löytyvät tästä.

***

 

Seurojen parikortistovastaavat, muistakaa ilmoittaa seurojenne hajonneet parit purettaviksi kilpailijakortistoon (kilpailijakortisto (ät) tanssiurheilu.fi), jotta syyskausi päästään sitten aloittamaan elokuussa ajantasaisen parikortiston kanssa.

Hoitakaa myös seurasiirrot ajantasalle. Seurasiirtolomake löytyy tästä.

Muistattehan ilmoittaa myös muutokset kansainväliseen kilpailijakortistoon osoitteella toimisto (ät) tanssiurheilu.fi.

***

Stuttgartin elokuun alun tuomari-, kilpailunjohtaja- ja tuloslaskijakongresseihin ilmoittautuminen onnistuu suoraan WDSF:n kalenterista löytyvän linkin kautta, mikäli osallistujalla on jo olemassaoleva toimitsijan eCard ja siihen liittyvät käyttäjätunnukset. Uusien hakijoiden ilmoittautuminen kulkee entiseen malliin liiton toimiston kautta, huomioi toimiston kiinnioloaika keskikesällä.

***

Aurinkoista ja rentouttavaa kesäaikaa!