Petri ja Ulla Järviselle latin MM-hopeaa Berliinistä!

JULKAISTU: 3.4.2023, KATEGORIAT: Yleinen
MM-hopeamitalistit Ulla Järvinen ja Petri Järvinen

Viikonloppuna Saksassa Berlin Dance Festivalin yhteydessä käydyssä seniorit 3-ikäsarjan latinalaistanssien MM-kisassa Suomen pitkäaikaiset menestyjät Petri ja Ulla Järvinen tanssivat upeasti jälleen yhden arvokisamitalin lisää voittaen MM-hopeaa! Sarjan voittoon tanssivat niin ikään pitkään sarjan kärkisijoja hallinneet Espanjan Manuel Ramirez ja Julia Lopez. Suomea kisassa edustivat myös Tommi Rainola ja Sirpa Kovaniemi, jotka tanssivat sijalle 52.

”Tanssi sujui erinomaisesti ja fiilis oli hyvä koko pitkän päivän”, iloiset hopeamitalistit viestittivät kisan jälkeen.

Paljon onnea Petri ja Ulla hienosta saavutuksesta!

Berliinissä tanssittiin myös Open-sarjoja, joissa oli mukana useita suomalaispareja. Aikuisten International Open-luokan latinalaistansseissa tämän vuoden Suomenmestarit Dmitri Borovski ja Laura Galashenkova tanssivat sijalle 12. Aikuisten WDSF World Open vakiotansseissa Markus Kinnunen ja Ellen Puotiniemi sijoittuivat sijalle 37.

OpenNuorison ikäsarjassa Nikita Haruns ja  Anastasija Prikul tanssivat upeasti vakioissa sijalle 5. ja latinalaistansseissa sijalle 7. Juniorit 2 -ikäsarjassa Nikita Shchurov ja Angelina Ignatyeva tanssivat vakioissa sijan 8. ja latinalaistansseissa finaaliin ja sijalle 6.

Seniorit 2-ikäsarjan vakiotansseissa Kimmo Ahonen ja Päivi Rautio ylsivät hyvin lähelle finaalipaikkaa, sijoittuen lopulta jaetulle sijalle 7-8.