Gleb Bannikov – Ada Varstala jaetulle 16 ‒ 17. sijalle alle 21-vuotiaiden vakiotanssin maailmanmestaruuskilpailussa

JULKAISTU: 12.10.2019, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Tulostiedotteet, Vakio- ja latinalaistanssit
Gleb Bannikov ja Ada Varstala taivutuksessa tanssilattialla
Gleb Bannikov – Ada Varstala
12.10.2019 Bilbao
© WDSF/Egli

Viikko sitten 10-tanssin suomenmestariksi kruunattu pari Gleb Bannikov – Ada Varstala jatkoi menestyksellistä, vasta kesän lopulla alkanutta yhteistä kilpailu-uraansa Espanjan Bilbaossa alle 21-vuotiaiden vakiotanssin maailmanmestaruuskilpailussa. Myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa parin osalta päättynyt parin ensimmäinen yhteinen kansainvälinen arvokilpailu sujui hienosti ja pari eteni neljännesfinaaliin sijalle 16 – 17. tapaturmasta huolimatta.

”Tämä kilpailu oli paras suoritus vakioissa ikinä! Tanssillisesti kisa meni todella hyvin, mutta tapaturman takia ollaan nyt matkalla sairaalaan. Toinen pari törmäsi meihin toisella kierroksella ja mun käsi sai siinä kunnon osuman. Katsotaan sitten sairaalareissun jälkeen, miten pikkurillille kävi,” Ada viestitti autosta ja kiitteli kanssakilpailijoita, jotka auttoivat hienosti tapaturman jälkeen kisapaikalla.

Kilpailun toiset suomalaisedustajat, SM-hopeaa 10-tanssista viikko sitten napannut oululaispari Jaakko Saaristo – Anne Haataja selviytyi kilpailun toiselle kierrokselle ja sijoittui lopulta jaetulle sijalle 45 – 46. Pari on jo valittu Suomen edustajaksi 10-tanssin maailmanmestaruuskilpailuun Moskovaan 26.10.

Bilbaon kilpailuun osallistui kaikkiaan 67 paria 28 eri maasta. Kilpailu on vielä kesken ja lopulliset tulokset saadaan sunnuntain puolella Suomen aikaa.

Seuraava linkki avautuu toisella sivustolla: Tulokset World DanceSport Federation, WDSF:n sivuilta