Vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallinen kilpailu, TelemarkTeam, Oulu

Nimi Vakio- ja latinalaistanssien valtakunnallinen kilpailu, TelemarkTeam, Oulu
Ajankohta 23.4.2022
Tyyppi Kilpailu (V&L)
Taso Valtakunnallinen
Järjestäjä Telemark Team ry
Sijainti Jokelantie 20, 90830 Haukipudas, Suomi
Paikkakunta Haukipudas
Osoite Jokelantie 20, 90830 Haukipudas, Suomi
Ilmoittautuminen 1.3.2022 - 11.4.2022
Ilmoittautumismaksu 40.00 €
Viim. peruutuspäivä 11.4.2022
Poisjääntimaksu 40.00 €
Pääsylippujen hinnat Pääsyliput aikuiset 12€, opiskelijat ja eläkeläiset 7€ ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Lisätiedot E ja D -luokan parit voivat osallistua oman ikäsarjan lisäksi yhtä ikäsarjaa ylempään ikäsarjaan (Lapsi, Juniori ja Nuoriso -luokat) samalla taitotasolla. Seniori E- ja D-luokat voivat osallistua yhtä ikäsarjaa alempaan ikäsarjaan oman ikäsarjan lisäksi samalla taitotasolla. Nousupisteet lasketaan molemmista ikäsarjoista. Ilmoittautuminen sähköpostitse: kilpailusihteeri@telemarkteam.fi Lisäluokkamaksu 20€/pari, maksetaan Telemark Team ry:n tilille FI82 5741 4020 0618 70. Ilmoita viestikentässä osallistujien nimet, luokka ja seura sekä ota kuitti maksusta mukaan kisapaikalle.  

Lasten ek-luokissa osallistumismaksu 4 €/pari. Ilmoittautuminen sähköpostitse: kilpailusihteeri@telemarkteam.fi. Maksetaan Telemark Team ry:n tilille FI82 5741 4020 0618 70. Ilmoita viestikentässä osallistujien nimet, luokka ja seura sekä ota kuitti maksusta mukaan kisapaikalle.

Kilpailupaikalle ei saa tulla sairaana ja jo
kaisen tulee omalta osaltaan huolehtia tarkasti hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Kilpailupaikalla on voimassa maskisuositus (koskee yli 12-vuotiaita).

Sotkevien ja suihkutettavien rusketusaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuraa laskutetaan siivouskuluista. Palauttamatta jääneistä numerolapuista laskutetaan seuralta 50€/ kpl. 

Peruutukset ilmoitetaan osoitteeseen: kilpailusihteeri@telemarkteam.fi


Lisäys 7.4.2022:
Kilpailussa on mukana kokeilukilpailuna sukupuolineutraalisarjat.
Luokat: E-D luokka 6 tanssilla (v,t,q + s,c,j) arvostellaan yhdessäC ja B-A -luokka 10 tanssilla ja vakiot ja latin tanssit tanssitaan erikseen ja pari voi osallistua myös vain toiseen lajiin (vak / lat.) C ja B-A luokissa.Osallistumisoikeus: Sukupuolineutraalin (viejä ja seuraaja) yleisen luokan parit ja nykyiset yleisen luokan vak / lat parit, (mies / nainen)Puvut: Vak / lat parit normaalit pukusäännöt ja sukupuolineutraaliparit soveltuvin osin tanssilajin mukaisesti huomioiden, että seuraaja ja viejä saavat käyttää housuja tai hametta.Pari voi tarvittaessa tanssia alemman luokan pukusääntöjen mukaan.Tämä kokeilu tarjoaa vakio- ja latinaistanssipareille mahdollisuuden osallistua oman ikäsarjan / luokan osallistumisoikeuden kautta (lisäksi) myös näihin kokeiluluokkiin.

Lisäys 9.4.2022:
Alle 21 v - kokeilukilpailu, jossa ikäsarjojen juniori 2, nuoriso ja yleisen luokan parit, jotka ovat alle 21-vuotiaita, voivat kilpailla oman ikäsarjansa lisäksi A21 ikäsarjassa. Luokkanousupisteet normaalisti.

Lisäys 13.4.2022:
Kisapaikalla maksuvälineenä käy ainoastaan pankkikortti. Kisapäivänä päivystää Timo Pukkila (041 459 2323).
Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/521/
Kilpailunjohtaja Marianne Kivelä
Tuomarit Toni Tuominen Oulu, Sanna-Maria Heikkilä Vaasa, Vesa Anttila Helsinki, Carola Tuokko Tampere, Markku Hyvärinen Kuopio
Tuloslaskijat Tiia Karhu
Juryn kokoonpano -
Observerit -
Musiikintarkkailija Markku Rankinen, cd tallenteet
Kilpalattian tiedot Parketti 175 m2, suorakaide
Kilpailusarjat
V/L Lapsi 1 ek E D
V/L Lapsi 2 ek E D
V/L Juniori 1 E D C B
V/L Juniori 2 E D C B
V/L Nuoriso E D C B A
V/L Yleinen E D C B-A
V/L Seniori 1 E D C
V/L Seniori 2 E D C
V/L Seniori 3 E D C
V/L Seniori 4 E D C
V/L Seniori 5 E D C
V/L Alle 21v Av
Tiedostot