Rock'n'swing -tanssien GP

Nimi Rock'n'swing -tanssien GP
Ajankohta 31.10.2020
Tyyppi Kilpailu (V&L)
Taso GP
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Sijainti Tanssikeskus Tessu Ikurin liikuntakeskuksessa
Paikkakunta Tampere
Osoite Tesomankatu 33, 33310 Tampere, Suomi
Pääsylippujen hinnat Ei lipunmyyntiä, kilpailutapahtuma käydään ilman yleisöä.
Lisätiedot
Päivitys 30.10.2020:
Olemme varmistaneet Pirkanmaan infektiotautien ylilääkärin ja Tampereen kaupungin tartuntataudeista vastaavan lääkärin kanssa, että kilpailut voidaan käydä suunnitelman mukaisesti, eikä esteitä kilpailun järjestämiselle ole.

Päivitys 26.10.2020:

Kilpailun aikataulu ja osallistujaluettelo sekä kilpailukirje on julkaistu. Kilpailut käydään ilman paikanpäällä olevaa yleisöä, mutta kilpailutapahtumia on mahdollista seurata livestreamin välityksellä (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

Päivitys 21.10.2020:

Lapsia ja junioreita kilpailuun kuljettava vanhempi/vanhemmat pääsevät seuraamaan kilpailua kilpailupaikalle. Järjestäjän toive on että vanhempien määrä kilpailupaikalla pysyy mahdollisimman pienenä.

Seurojen tulee koota lista lapsia kuljettavista vanhemmista. Listalla tulee näkyä paikalle tulevan vanhemman nimi ja puhelinnumero. Lista tulee toimittaa osoitteeseen outipaavola (ät) gmail.com viimeistään 29.10.2020.

Kaikkia paikalla olevia ei-kilpailijoita velvoitetaan käyttämään maskia ja huolehtimaan käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä.Lasten ja junioreiden osuus kilpailupäivänä alkaa klo 10.00. Palkinnot jaetaan heti kilpailusuoritusten jälkeen. 

Kun palkinnot on jaettu sekä lapsien/junioreiden että vanhempien odotetaan poistuvan kilpailutiloista.

Kilpailusta tehdään maksullinen livestream -lähetys, josta voi seurata päivän kilpailusuorituksia.

**
Päivitys 13.10.2020:
Kilpailupäivä tullaan jakamaan kolmeen osioon. Tällä pyritään vähentämään yhtäaikaisesti kilpailupaikalla olevien henkilöiden määrää. Kilpailijoita pyydetään saapumaan paikalle vasta lähellä omaa suoritusaikaa. Tarkempi aikataulu julkaistaan n. viikkoa ennen kilpailupäivää.

Alustavasti ryhmäjako tulee olemaan seuraava:
1) Lapset ja juniorit D- ja C-luokat
2) Yleinen ja seniorit D- ja C-luokat
3) GP-luokat Yleinen, Juniori 2 ja seniorit

STUL/RS-jaos seuraa aktiivisesti Covid19 tilanteen kehittymistä ja yleisön osalta päätös sekä tiedotuspäätöksestä tehdään lähempänä kilpailupäivää.

Alaikäisten kilpailijoiden osalta tulemme joka tapauksessa huomioimaan sen, että kilpailijat tarvitsevat huoltajan/kyyditsijän kisapaikalle päästäkseen.

Kilpailijoita ja seuroja pyydetään maksamaan kilpailumaksut mahdollisimman lähellä kilpailuajankohtaa. Jokaisesta maksusta tulee olla mukana kuitti (paperinen tai valokuva kuitista) jossa näkyy arkistointitunnus, ketä  ja mitä maksu koskee.


**
KILPAILULUOKAT 

Boogie woogie:
Yleinen A (GP), B, C, D
Seniori A (GP), B, C, D
Lapsi C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Bugg:
Yleinen A (GP), B, C, D
Seniori A (GP), B, C, D
Lapsi C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Lindy hop:
Yleinen A (GP), B, C, D
Lapsi C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Rock’n’roll:
Yleinen A (GP), B, C, D
Juniori C (GP), D
Lapsi 1 C, D
Lapsi 2 C, D

Rock’n’roll tyttö- ja naisformaatiot:
Juniorit
Yleinen

Erilliskilpailut:
Fusku:
Yleinen A, B, C, D
Juniorit B, C, D
Lapset C, D
Seniorit A,B,C,D

Ikäsarjasäännöt kuten Tanssiurheiluliiton rock'n'swing -tanssien kilpailusäännöissä kappaleessa 6.2 (boogie woogie, bugg), kuitenkin siten, että juniori 1 ja juniori 2 -ikäluokat kilpailevat yhdistetyssä junioriluokassa.

Rockabilly:
Yleinen avoin taitoluokka
Tulokkaat

Rock’n’roll
Solo Yleinen, juniorit
Duo Yleinen, juniorit

Erilliskilpailut kilpaillaan liitteenä olevien erillissääntöjen mukaan.
Kilpailtavia luokkia voidaan yhdistää sääntöjen sallimalla tavalla.

MUSIIKKI
Musiikki soitetaan tietokoneelta ja se on järjestäjän valitsema. Rock'n'rollin tyttö- ja naisformaatioissa, rock’n’rollin lapsi 1C-, lapsi 2 C-, juniori C- sekä yleisissä B- ja A-luokissa, joissa säännöt sallivat oman musiikin käyttämisen finaalissa, musiikki on toimitettava viimeistään tuntia ennen kilpailun alkua musiikin soittajille oikealla nopeudella ja kestolla. Jos omaa musiikkia ei ole tuotu ajoissa tai sitä ei ole, valitsee järjestäjä musiikin. Pari itse vastaa siitä, että musiikki on sääntöjen mukaista.

Myös erilliskilpailuna kilpailtavien rock’n’rollin duo- ja soolo-luokkien oma musiikki on toimitettava viimeistään tunti ennen kilpailun alkua musiikin soittajalle oikealla nopeudella ja kestolla.

LISENSSIT
Virallisissa lajeissa täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Seurat pitävät itse huolta jokaisen kilpailevan kilpailijan lisenssin voimassaolosta. Erillislajit eivät edellytä voimassa olevaa lisenssiä. Järjestäjä ei ole ottanut vakuutusta lisenssittömiä kilpailijoita varten. Ota mukaan oma vakuutustodistus.

ILMOITTAUTUMISET
Kilpailijakortiston (löytyy toiselta verkkosivustolta osoitteesta http://www.reg-sw.com/fin/) kautta viimeistään sunnuntaina 18.10.2020. Huomioittehan, että parien rekisteröintien tulee olla kunnossa ja liiton vahvistamia ennen kuin ilmoittautuminen on mahdollista. Seuroja pyydetään hoitamaan rekisteröinnit kuntoon noin viikkoa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Erilliskilpailuiden ilmoittautumiset – milloin ei mahdollista kilpailijakortiston kautta – osoitteeseen outipaavola(at)gmail.com.

Huoltaja
Seura saa ilmoittaa maksutta 1 huoltajan / per seura per 10 lapsi/juniori paria. Ainoastaan huoltajat tulevat pääsemään lämmittelytiloihin sekä pukuhuoneisiin. Huoltaja voidaan ilmoittaa joko kilpailijakortiston kautta (mikäli valmentajat on rekisteröity – trainer) tai sähköpostitse osoitteeseen outipaavola(at)gmail.com.

Peruutukset
Peruutukset on ilmoitettava viimeistään lauantaina 24.10.2020 kilpailijakortiston kautta. Tämän jälkeen peruutukset sähköpostilla osoitteeseen outipaavola(at)gmail.com. 24.10 jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme parin ilmoittaneelta seuralta 50 €/pari.

Osallistumismaksu
Kilpailumaksut tilitetään Tanssiurheiluliitolle Boogie Tour ry:n kautta ja ne on maksettava alla olevalle tilille viimeistään 25.10.2020.
  
Boogie Tour ry tilinumero: FI57 5488 4320 0125 88

Ensimmäinen laji 15 euroa/henkilö ja seuraavat lajit 5 euroa/henkilö, kuitenkin niin, että yhden kilpailijan maksukatto on 30 euroa. Varautukaa esittämään kuitti ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksun viestikenttään kilpailijoiden nimet ja tanssittavat lajit. Mikäli maksajana on seura, pyydetään lähettämään maksun kattamien kilpailijoiden ja heidän tanssilajiensa lista sähköpostilla osoitteeseen pirjo.koivula(at)boogietour.com

PÄÄSYLIPUT
Pääsylippujen myynti käynnistyy aikaisintaan maanantaina 19.10.2020. Pääsylippu tulee ostaa ennakkoon. Pääsylippuja ei ole mahdollista ostaa ovelta.

Aikuiset 10€ / lapset alle 15v. 5€.

Huom! Tanssiurheiluliitto/rock'n'swing -tanssijaos noudattaa ohjeistuksia yleisötapahtuman järjestämisestä ja voi tarvittaessa rajoittaa myytävien pääsylippujen määrää.

TULOKSET 
Tulokset julkaistaan kisojen jälkeen Tanssiurheiluliiton nettisivuilla osoitteessa www.dancesport.fi.

LISÄTIETOJA 
Videokuvaaminen on sallittua, kunhan se ei häiritse muita katsojia tai aiheuta vaara muille (huomioitava johtojen ja jalustan sijoittamisessa).

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kisapaikalle pääsee lämmittelemään 1 tunti 30 min ennen kilpailun alkua. Kisapaikalla on erillinen lämmittelysali.

Aikataulut ja muut täydentävät tiedot julkaistaan Tanssiurheiluliiton nettisivuilla osoitteessa https://www.dancesport.fi/kalenteri/?id=315 (tällä sivulla).

Noin 20 min ennen kilpailun alkua lämmittelytilassa pidetään kilpailuinfo, johon kaikkien seurojen huoltajien on osallistuttava kisan sujuvuuden takaamiseksi.

Palauttamatta jääneestä kisanumerosta perimme maksua edustusseuralta 50€.

TERVETULOA KILPAILEMAAN!
  

Kilpailunjohtaja Harri Laitinen
Tuomarit Carola Tuokko, Karri Kaksonen, Jouni Valkama, Teppo Valkama, Teemu Nieminen
Tuloslaskijat Terhi Lukkari-Kymäläinen
Observerit Outi Paavola
Musiikintarkkailija Ari Aaltonen
Kilpalattian tiedot Parketti, leveys minimissään 8 metriä, syvyys minimissään 8 metriä. Muoto suorakaide/neliö.
Kilpailusarjat
Tiedostot