GP, DSC Oulu, Oulu

Nimi GP, DSC Oulu, Oulu
Ajankohta 24.10.2020
Tyyppi Kilpailu (V&L)
Taso GP
Järjestäjä Dance Sport Club, DSC Oulu ry
Sijainti Urheilutalo, Oulu
Paikkakunta Oulu
Osoite Kuusiluodonkatu 14, 90120 Oulu, Suomi
Ilmoittautuminen 18.9.2020 - 11.10.2020
Ilmoittautumismaksu 52.00 €
Viim. peruutuspäivä 10.10.2020
Poisjääntimaksu 52.00 €
Pääsylippujen hinnat peruslippu 20 €, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 7 - 15 v 10 €, lapset alle 7 v ilmaiseksi
Lisätiedot VAKIO- JA LATINALAISTANSSIEN GP, OULU 24.10.2020

HUOMIO! Dancecoressa ilmenneiden ongelmien vuoksi aikataulu ja päivitetty osallistujalista julkaistaan vasta 15.10. 

Kilpailussa tanssitaan seuraavat IKM-luokat: U21 vak., U21 lat., Sen2 vak., Sen2 lat., Sen3 vak. ja Sen3 lat. sekä erilliskilpailuna prechampion-luokka ja lasten avoin luokka (6 tanssia, nousupistein).

Prechampion-luokka Oulun GP-kilpailuissa

Liittohallituksen päätöksellä Oulun GP-kilpailuiden yhteydessä tanssitaan myös yksi Prechampion-luokka, jossa osallistumisoikeus on E-C -luokan pareilla: yleisen luokka, nuoriso- ja senioriluokissa. Pari voi osallistua vain yhteen tai molempiin lajeihin (vakiot/lattarit). Prechampionship-kisan pari ei saa osallistua varsinaiseen GP-luokkaan. Kilpailuissa tanssitaan kaikki viisi tanssia, ja sallittuja ovat E-C-luokkien koreografiat. Halutessaan esim. D-luokkalainen voi tanssia myös C-luokan kuvioilla. Puvuissa kuitenkin noudatetaan vähintään D-luokan sääntöjä, eli E-luokan parillakin tulee olla ns. kilpatanssiasu.  Lue tarkemmat tiedot liiton sivuilta.

Ilmoittautuminen
 
GP-kilpailut järjestetään champion-luokalle sekä ikäsarjoille juniori 2, nuoriso ja seniori 1. Kilpailijat nuorisosta senioreihin voivat osallistua oman (myös osallistumisoikeuden kautta olevan) kilpailuluokkansa lisäksi champion-luokkaan. Juniori 2 -ikäsarjan kilpailijat voivat osallistua oman kilpailuluokkansa lisäksi nuorisoikäsarjan kilpailuluokkaan. Juniori 1 -ikäsarjan pareilla on oikeus osallistua juniori 2 -ikäsarjaan. Seniori  3-, 4- ja 5-ikäsarjojen pareilla on osallistumisoikeus seniori 1-ikäsarjan GP-luokkaan.

IKM- ja SM-luokat: Ilmoittaudu erillisen kalenteritapahtuman kautta.
HUOMIO! Jos osallistut saman päivän aikana sekä GP-luokkaan että IKM-luokkaan, ilmoittaudu vain toiseen Dancecoren kautta. Toisen luokan ilmoittautumiset sähköpostitse: kilpailusihteeri.dsc@gmail.com. Näin vältyt kaksinkertaiselta maksulta.

Ilmoittautuminen ja maksu Dancecoren kautta 52 €/ pari.

Poisjääntimaksu 
Viimeisen peruutuspäivän jälkeen peruuttaneiden tai peruuttamatta poisjääneiltä pareilta perimme osallistumismaksun suuruisen maksun. Maksua ei peritä,  jos poisjäännin syyksi on esittää asianmukainen lääkärintodistus  (palautuksesta pidätetään kuitenkin 2 €:n suuruinen toimistomaksu). Peruutukset: sähköposti kilpailusihteeri.dsc@gmail.com.

Lipunmyynti
 • Hinnat: 20 €/ aikuinen 10 €/ lapset 7-15v, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet (alennukseen oikeuttava kortti esitettävä lipputarkastuksessa). Lapset alle 7v ilmaiseksi.
 • Perhelippu 2 aik. + 2 lasta tai 1 aik. + 3 lasta 40 €
 • Pöytäpaikat 35 €, sis. kahvilipukkeen (kahvi + makea tai suolainen kahvileipä). Pöytäpaikkojen varaus sähköpostitse tiedotus.dsc@gmail.com, maksu kortilla kisapaikalla.
 • Lippuja on myynnissä rajattu määrä.
Lisätietoja
 • Kisojen yhteyshenkilö Toni Tuominen, puh. 040 532 2666 
 • Kilpailupaikalla noudatetaan ajankohtaisia koronaohjeistuksia turvaväleistä ja käsi- ja yskimishygieniasta.  
 • Paikalla on kenkätarkastus, tanssitarvikemyyntiä ja kahvio.
 • Palkinnot jaetaan välittömästi kunkin finaalin jälkeen. 
 • Sotkevien ja suihkutettavien rusketusaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuraa laskutetaan siivouskuluista.
 • Tulokset julkaistaan Stelnetissä. 
 • Palauttamatta jääneistä numerolapuista laskutetaan seuralta 50 €/ kpl.
Ohjeita kilpailupäivään 
Pukuhuoneet ovat Urheilutalon 1. kerroksessa. Pukuhuoneet on jaettu seuroittain. Samassa pukuhuoneessa voi olla kahden tai kolmen (saman alueen) seuran tanssijoita. 1. kerroksessa on myös lämmittelysali, tanssitarvikemyyntiä sekä kilpailijoiden kahvio. Seuraa opasteita.
Kansainvälisten vieraiden osalta järjestelyt suunnitellaan yhteistyössä THL:n ja Rajavartiolaitoksen kanssa.
Urheilijat ja huoltajat tulevat sisään omasta ovestaan ja siirtyvät ilmoittautumisen jälkeen suoraan pukuhuonekäytäville. Kulku pukuhuoneista kilpailusalin tapahtuu pukuhuonekäytävien portaikoista. Valmentajien tulee ostaa pääsylippu. Ilmoittautuminen tapahtuu sisääntulon luona. Urheilijoille ja huoltajille on oma katsomotila lattiatason päädyssä.

Yleisö tulee sisään pääovista kulunvalvonnan kautta, josta siirtyminen yläkerran katsomoon. Yleisöllä on mahdollisuus jättää järjestäjälle yhteystietonsa mahdollista korona-altistumiseen liittyvää tiedotusta varten. Kisakahvio sijaitsee 2. kerroksessa. Kahviossa ei tarjoilla lämmintä ruokaa.
Turvallisuus ja hygienia kilpailupaikalla
Urheilijoita, valmentajia ja yleisöä muistutetaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja turvaetäisyyksien pitämisestä kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Oireisena tai sairaana ei saa tulla kilpailupaikalle.
Katsomoissa ja muissa julkisissa tiloissa edellytetään maskin käyttöä. Maskeja on myynnissä kisapaikalla. Urheilijat voivat halutessaan pyytää toimihenkilöiltä maskin urheilusuorituksensa ajaksi.
Livestream
GP-kilpailua on mahdollisuus seurata livestreamin kautta. Streamin hinta on 8,90 €/ lataus. Lue lisää: elevent.fi. (Linkki ja tarkat ohjeet päivitetään.)
Majoitustarjous
Hotelli Apollo Oulun keskustassa, rautatieaseman läheisyydessä, os. Asemakatu 31
Säästöluokan huoneet ja kattohuoneet: 1 hh 75 €/ yö 2 hh 85 €/ yö
Saunallinen huone: 1 hh 85 €/ yö 2 hh 95 €/ yö 3 hh 108 €/ yö  4 hh 120 €/ yö
Varaukset puhelimitse, puh. 08 522 11. Alennuskoodi ”DSC Oulu”
Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/219/
Kilpailunjohtaja Timo Pukkila
Tuomarit Tomi Pohjankukka, Tea Kantola, Markku Siltala, Adrienn Fitori, Juha Leskinen (Sen1 lat: Minna Tanttu)
Tuloslaskijat Kari Nyyssönen, Kikka Nyyssönen
Musiikintarkkailija Markku Rankinen, cd-tallenteet
Kilpalattian tiedot parketti, 250 m2
Kilpailusarjat
V/L Lapsi 2 Av
V/L Juniori 2 Av
V/L Nuoriso Av
V/L Yleinen Av
V/L Seniori 1 Av
Tiedostot