Tulostiedotusohjeet

JULKAISTU: 25.1.2018, KATEGORIAT: Seuratiedotteet, Tulostiedotteet, Yleinen

Hei arvokilpailuja järjestävä seura!

Tällä viestillä päivitämme Teille tulostiedotuksen ohjeistuksen vuodelle 2018 ja samalla pääsette tutustumaan liiton uuteen viestintäkoordinaattoriin.

Liitteissä ohjeita kilpailujen tulostiedottamiseen niin seuratasolle kuin tarvittavilta osin jokaisen urheilijankin tietoon saatettavaksi. Tiedotuksen yleiset ohjeistukset löytyvät myös Tanssiurheiluliiton verkkosivuilta ja lisätietoja sekä apua tiedotuksen kaikenlaisiin pulmatilanteisiin saa allekirjoittaneelta.

Liitto vastaa tulostiedotuksesta GP-, SM- sekä IKM-kilpailuiden osalta tänäkin vuonna. Kattava tiedotus edellyttää kuitenkin yhteistyötä jäsenseurojen kanssa, joten pyydämme Teitä ilmoittamaan seurastanne vuoden 2018 yhteyshenkilön, jonka kautta saamme uutisointia varten tarvittavat materiaalit kilpailuista. Yhteyshenkilön kautta hoidamme viestinnän kilpailujen tiedotuksesta medialle ennakkoon sekä tapahtumien jälkeen. Ilmoitattehan yhteyshenkilönne vielä tammikuun aikana sähköpostitse osoitteeseen tiedotus[at]tanssiurheilu.fi.

Kilpailujen tulostiedotus kysyy aktiivisuutta urheilijoilta, valmentajilta ja seuroilta, mutta yhteinen panos takaa jatkuvan tiedonsaannin ja laajemman saavutettavuuden. Viestintäkoordinaattorina olen tiedotuksen linkki teidän ja liiton välillä ja jaan tiedon tanssitapahtumista laajemmalle yleisölle sekä muun tanssikansan kuuluville.

Olettehan myös huomanneet, että verkkosivuille on uutena lisätty suoralinkki helpottamaan urheilijoiden ja valmentajien kommentointia kisapaikoilta. Linkistä avautuva lomake toimii myös mobiilissa ja erityisesti kansainvälisten kisojen urheilija- ja valmentajakommentoinnille se tarjoaa sähköpostia joustavamman kanavan! Myös muita tulostiedotteita voidaan sovitusti täydentää tämän kautta.

Tutustuttehan liitteisiin huolella ja jaatte tiedon seuranne jäsenille. Mikäli teillä on kysyttävää ohjeistuksesta tai muuta tiedotukseen liittyvää mielessänne, vastaan mielelläni.

Onnea ja menestystä alkaneelle vuodelle, 2018!

Yhteistyöterveisin

Kaisu Tomperi
STUL, viestintäkoordinaattori

050 4088 939
tiedotus[at]tanssiurheilu.fi

Liitteet:
Tulostiedotusohjeet 2018
Kotimaiset arvokilpailut tulostiedotus 2018