Syksyn jäsenkokousviikonloppu kokosi jäsenseurat Helsinkiin

JULKAISTU: 6.11.2017, KATEGORIAT: Mediatiedotteet, Seuratiedotteet, Yleinen

Syksyn jäsenkokousviikonloppu järjestettiin Helsingissä, kenties viimeistä kertaa Olympiakomitean talossa Radiokadulla, 4.-5.11.2017.

Lauantain jäsenkokouksen aiheena olivat vakio- ja latinalaistanssien kilpailusääntömuutokset. Kokouksessa oli edustettuina 14 jäsenyhdistystä. Kokouksen asialistalla oli yksi jäsenyhdistykseltä tullut sääntömuutosesitys, jota ei hyväksytty. Liittohallituksen sääntömuutosesitykset hyväksyttiin yksimielisesti. Esityksissä mukana ollut tekninen muutos pukusääntöjen viittauksiin merkittiin tiedoksi. Järjestösääntömuutos merkittiin tiedoksi ja se siirtyi kevätkokouksen käsiteltäväksi. Kilpailusääntömuutosesitykset astuvat voimaan välittömästi, mikä tarkoittaa etenkin kilpailijoille huomiointia 10-tanssin rankingpisteiden laskentasääntöön. Kokouksen pöytäkirja on jo julkaistu.

Sunnuntaina järjestettiin sääntömääräinen syyskokous, johon osallistui 37 jäsenyhdistystä. Toimintasuunnitelma hyväksyttiin kahdella kokouksessa esiin tulleella lisäyksellä ja talousarvio hyväksyttiin esityksen mukaisena. Liittohallitukseen valittiin vaaleilla seuraavat neljä henkilöä: Merja Satulehto (varajäsen Marjukka Koivuniemi), Pasi Lind (Janne Hänninen), Marko Tolvanen (Ville Silvonen), Pirjo Bovellan (Petri Järvinen). Nykyinen tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers valittiin tarkastamaan myös seuraavan tilivuoden kirjanpito ja hallinto. Liittohallituksen jäsenille, tilintarkastajille ja toimihenkilöille maksettavat palkkiot ja  matkakulujen korvausperusteet hyväksyttiin esityksen mukaisesti. Seuraavana vuonna valittavan hallituksen jäsenmääräksi hyväksyttiin nykyinen malli (pj+8 jäsentä), aiheesta annettiin hallitukselle ponsi keskustella mahdollisuudesta (ja järjestösääntömuutoksesta) syyskokouksen päättää hallituksen jäsenmäärä juuri ennen vaalia. Jäsenkyselyarvonnan voittajaksi arvottiin Comets. Kokouksen pöytäkirja on jo julkaistu.

Kokousten puheenjohtajana toimi Kasperi Launis, sihteerinä Auli Korhonen ja avustajana Anu Lampenius.