Bailatino Ohjaajakoulutus

Nimi Bailatino Ohjaajakoulutus
Ajankohta 6.9.2024 - 7.9.2024
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Lisätiedot

Kaksipäiväinen koulutus, johon kuuluu ohjaajakoulutus sekä alkeistason Ideapäivä. 

Aika: Pe 6.9. klo 16-19 sekä la 7.9. klo 10-17
Paikka: Pääkaupunkiseutu, tarkentuu
Kouluttaja: Sutu Markkanen 
Hinta: 200,00 € (jäsenseura) / 250,00 € (muut) hintaan sisältyy koulutus ja materiaalit. 

Kaikki Bailatino®-ohjaajat ovat Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n kouluttamia osaajia, jotka hakevat parin vuoden välein uusia tuulia ja uusia ideoita ohjaamilleen ryhmille Bailatino®-ohjaajan jatkokoulutuksista, ns. Ideapäiviltä. Jatkuva kouluttautuminen varmistaa tasalaatuisen ohjaustyön ja sitoutumisen ohjaamiseen urheilun yhteisten periaatteiden mukaisesti. Lue lisää, miksi Bailatino® on niin mainio mahdollisuus: https://www.dancesport.fi/2022/02/18/10252/

Koulutuksen tavoite ja lähtötaso:

Bailatino®-ohjaajan peruskoulutus yhdessä alkeistason ideapäivän kanssa antaa eväät lähteä vetämään omaa bailatinoryhmää. Ohjaajien vaatimustaso koulutuksen aloittamiseen on vähintään C-luokka latinalaistansseissa. Muista tanssilajeista tulevilta tarvitaan ohjaajan suositus (Bailatino®-ohjaajan tai vakio- ja latinalaistanssiopettajan suositus).

Koulutuksessa opitaan alkeiskuviot 6 tanssiin. Lisäksi koulutus sisältää opetusharjoituksia. Peruskoulutuksen käyneiden kannattaa ilmoittautua seuraaville ideapäiville, josta saa lisää kuvioita muihin tansseihin sekä jatkotason kuvioita. Ilmoitathan toimisto@tanssiurheilu.fi myös tanssitaustasi (luokka, jossa tanssit) tai suosittelijan nimen.

Ilmoittaudu 26.8. mennessä Suomisportissa Ilmoittautumislinkki

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kaikki Bailatino®-ohjaajat ovat Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n kouluttamia osaajia, jotka hakevat parin vuoden välein uusia tuulia ja uusia ideoita ohjaamilleen ryhmille Bailatino®-ohjaajan jatkokoulutuksista, ns. Ideapäiviltä. Jatkuva kouluttautuminen varmistaa tasalaatuisen ohjaustyön ja sitoutumisen ohjaamiseen urheilun yhteisten periaatteiden mukaisesti.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~