VALKUT-tuettu: Bailatino® kids / Mama&baby -ohjaajakoulutus

Nimi VALKUT-tuettu: Bailatino® kids / Mama&baby -ohjaajakoulutus
Ajankohta 27.5.2023
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Sijainti Aleksis Kiven katu 34, Helsinki, Suomi
Paikkakunta Helsinki
Osoite Aleksis Kiven katu 34, 00510 Helsinki, Suomi
Lisätiedot KOULUTUS TOTEUTUU,
VIELÄ MAHTUU MUKAAN!

Aika:
27.5.2023 klo 9.00-18.00
Paikka: Aleksis Kiven katu 34, (Dance Makers), 00510 Helsinki
Kouluttaja: Maria Kangasaho

Hinta jäsenseuroille: hallinnollinen kulu 10 €, ei muita kuluja
Hinta jäsenseuran jäsenille (omalla laskulla): 120,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta ei-jäsenille: 150,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta voimassa oleville Bailatino-ohjaajille: 90,00 + lask.lisä 3,50 (päivittää samalla sopimuksen voimassaolon kuten Ideapäiväkin)

Koulutuksen tavoite ja lähtötaso: 

Bailatino® kids-ohjaajan peruskoulutus antaa eväät lähteä vetämään omaa bailatinoryhmää kouluikäisille lapsille (n. 6-12 v.). Ohjaajien suositeltu lähtötaso koulutuksen aloittamiseen on C-luokka latinalaistansseissa. Muista tanssilajeista tulevilta toivottavaa olisi oman ohjaajan tai valmentajan suositus (Bailatino-ohjaajan tai vakio- ja latinalaistanssiopettajan suositus).

Osio Mama&Baby voidaan sisällyttää tähän päivään kiinnostuneille. Mama&Baby painottuu vauvan tai taaperon vanhemman lihaskuntotreeniin.

Kysynnän mukaan voidaan myös järjestää Kids -jatkotason koulutus.

Koulutuksessa opitaan alkeiskuviot 4 latinalaistanssiin. Lisäksi koulutus sisältää opetusharjoituksia. Bailatino kids-ohjaajien kannattaa ilmoittautua seuraaville alkeistason ideapäiville, josta saa lisää kuvioita muihinkin Bailatinossa käytettyihin tansseihin.

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tämä koulutus kuuluu Suomen Tanssiurheiluliiton VALKUT-hankkeeseen

Koulutuksen maksualennus on mahdollista Opetus- ja kulttuuriministeriön liitolle myöntämällä erityisavustuksella, joka on tarkoitettu korona-ajan vaikutusten korjaamiseen lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa sekä lasten ja nuorten valmentajaosaamisen vahvistamiseen.

Jäsenseuran maksualennuksen edellytys on, että osallistuja on Tanssiurheiluliiton jäsenseuran jäsen, seura maksaa osallistumismaksun ja osallistuja tulee ohjaamaan Bailatinotunteja lapsille kyseisessä seurassa syksyllä 2023 ja/tai keväällä 2024. 
Tuntien toteutumisesta keskustellaan vuoden 2024 alussa koulutusryhmäläisten kesken verkossa järjestettävässä vertaisoppimistilaisuudessa, jossa käydään läpi saatuja kokemuksia, palautetta ja kehitysideoita. 
Mikäli yhteistyö ohjaajan ja jäsenseuran kesken ei kuitenkaan toteudu, laskutamme maksualennuksen osuuden osallistujalta normaalin hinnaston mukaisesti, kun kausi 2023/2024 on ohi.

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Kaikki Bailatino®-ohjaajat ovat Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n kouluttamia osaajia, jotka hakevat parin vuoden välein uusia tuulia ja uusia ideoita ohjaamilleen ryhmille Bailatino®-ohjaajan jatkokoulutuksista, ns. Ideapäiviltä. Jatkuva kouluttautuminen varmistaa tasalaatuisen ohjaustyön ja sitoutumisen ohjaamiseen urheilun yhteisten periaatteiden mukaisesti.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ilmoittaudu 16.5. mennessä tästä Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse: toimisto@dancesport.fi