10-tanssin SM, Nick's Dancing, Lahti

Nimi 10-tanssin SM, Nick's Dancing, Lahti
Ajankohta 7.10.2023
Tyyppi Kilpailu (V&L)
Taso SM
Järjestäjä Nicks Dancing ry
Sijainti Salpausselänkatu 7, Lahti, Suomi
Paikkakunta Lahti
Osoite Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti, Suomi
Ilmoittautuminen 28.8.2023 - 23.9.2023
Ilmoittautumismaksu 60.00 €
Viim. peruutuspäivä 23.9.2023
Poisjääntimaksu 60.00 €
Pääsylippujen hinnat Aikuiset 20€, opiskelijat ja eläkeläiset 10€, lapset 7-16v 10€, lapset alle 7v veloituksetta
Lisätiedot Tervetuloa nauttimaan Suomen 10-tanssin parhaimmiston loistokkaasta tanssista!

Lisäinfo 2.10. Tuomarimuutos, Coudere Marc, France jää pois, tilalla Jushkov Svjatoslav, Estonia

Aikataulua päivitetty 5.10.

HUOM! KISAPÄIVÄN PÄIVITYS. VIEREINEN FITNES TAPAHTUMA ON MUUTTANUT SUURHALLIN PYSÄKÖINTIALUEEN MAKSULLISEKSI (10€).Kilpailuun on myönnetty lisäluokka Sen 3-5, (kymppitanssi) ilman SM-arvoa. Huomiona, että osallistumisoikeus on  tällöin myös Sen 1 sarjaan, mutta ei enää Championiin. Toivomme, että aktiiviset seniorisarjalaiset ilmoittautuvat suurella joukolla mukaan! HUOM! HUOM! HUOM! Ilmoittautumisesta Sen 3-5 luokkaan erillinen ohje kohdassa ilmoittautumiset.

Kilpailupaikka:
Lahden Energia-areena. Areena tunnettiin aiemmin Lahden Suurhallina. Osoite Salpausselänkatu 7, Lahti. Kilpailijoiden sekä yleisön sisäänkäynti on hallin pääsisäänkäynnin kautta (kuva). Pääsisäänkäynti sijaitsee kaarevan osan päässä, kulku Lahden kilpailukeskuksen puolelta.

Kilpailun juontaja:
Terhi Päiviö

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset DanceCoren kautta. DanceCoren ilmoittautumisen sulkeuduttua voit tiedustella jälki-ilmoittautumisesta sähköpostilla osoitteesta sihteeri@nicksdancing.fi. Jälki-ilmoittautumisen osallistumismaksu on 70 € / pari. Maksu suoritetaan Nick´s Dancing ry pankkitilille FI62 5610 0740 0870 78. Maksu tulee suorittaa 4.10.2023 mennessä. Maksun viestikenttään parin nimet, luokka ja seura. 

Ilmoittautumiset SEN 3-5:
Koska Sen 3-5 luokka on erillinen, joudutaan ilmoittautuminen ja maksaminen hoitamaan omalla tavallaan. Mikäli ilmoittaudut ainoastaan Sen 3-5 luokkaan, tulee ilmoittautuminen suorittaa la 23.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@nicksdancing.fi. Ilmoittautumismaksu  on 40€/pari ja se maksetaan Nick´s Dancing ry pankkitilille, FI62 5610 0740 0870 78. Maksu tulee suorittaa ma 25.9.2023 mennessä.

Mikäli ilmoittaudut Sen 1 luokkaan ja haluat sen lisäksi tanssia Sen 3-5 luokassa, suorita ilmoittautuminen / maksaminen normaalisti DanceCoren kautta. Tämän lisäksi laita info sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@nicksdancing.fi osallistumisesta Sen 3-5 luokkaan (tästä ei tule lisämaksua). Viestiin parin nimet, luokka ja seura.

Juniorien joukkue SM:
Ohjeet joukkuekilpailusta pdf-muodossa kohdassa tiedostot (alimmaisin osio). Kilpailun yhteydessä kilpaillaan myös Juniorien joukkue SM-kilpailu. Joukkueet joukkuenimineen, osallistuvine pareineen ja varapareineen on ilmoitettava kilpailuun la 23.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@nicksdancing.fi. Muistakaa nimetä varapari(t) tai suunnitella seuran joukkueet minimimäärää suuremmaksi, jos se on mahdollista, koska sairastapauksessa korvata voi vain sääntöjen mukaan hyvin rajoitetusti. Ilmoittautumismaksu 100 € / joukkue maksetaan Nick´s Dancing ry pankkitilille, FI62 5610 0740 0870 78. Maksu tulee suorittaa ma 25.9.2023 mennessä. Maksun viestikenttään kirjataan seura, joukkueen nimi ja kilpailu, mihin osallistuu. Joukkueen parien tanssimat tanssit tulee ilmoittaa viimeistään ma 2.10.2023 klo 18 mennessä sähköpostilla kilpailunjohtajalle osoitteeseen pirjo.puroharju-koskinen@pp.inet.fi.

Peruutukset:
Peruutukset osoitteeseen sihteeri@nicksdancing.fi tai pikatilanteissa tekstiviestillä Reijo Kaariste 0440-844 061.

Jälki-ilmoittautuminen: 
Mahdollisuuksien mukaan mikäli ei vaikutusta aikatauluihin. Tiedustelut sihteeri@nicksdancing.fi.

Poisjääntimaksu:
Ilmoittamatta pois jääneistä ja peruutusajan jälkeen peruuttaneista pareista perimme ko. parin seuralta ilmoittautumismaksun suuruisen poisjääntimaksun, lukuunottamatta sairastapauksia.

Pöytäpaikat:
Varaa pöytäpaikka ja seuraa tanssia aitiopaikalta. Pöytäpaikan hinta on 40€ / henkilö. Maksu sisältää pääsylipun kilpailuun, istumapaikan pöydän äärestä tanssilattian reunalta sekä kahvin ja kahvileivän. Pöytäpaikka maksetaan Nick´s Dancing ry:n pankkitilille FI62 5610 0740 0870 78. Pöytiin ei ole tarjoilua, kahvi / kahvileipä noudetaan itse lipukkeella Nicksin kanttiinista. Lisätiedot ja varaukset: sihteeri@nicksdancing.fi

Yleistä:
Kisapaikalla on kahvio (sisääntuloaulassa) sekä Nicksin oma kanttiini (lattiatasolla).

Tanssijoiden varustetarpeista pitää huolen Alemana Dance Center tanssitarvikemyynti.

Sotkettavien ja suihkutettavien rusketusaineiden käyttö on ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuralta laskutetaan todelliset siivouskulut, kuitenkin vähintään 100€.

Palauttamattomista numerolapuista perimme 50€ maksun.

Majoitustarjous:

Majoitustarjoukseen pääset tästä. KISAVIIKONLOPPU ON LAHDESSA VILKAS, JOTEN VARAATHAN MAJOITUKSEN MAHDOLLISIMMAN PIAN!

Liikenne- / parkkijärjestelyt:
Energia-areenan parkkipaikalla (samalla messukeskuksen parkkipaikka) on paljon parkkitilaa, mutta käyttäjiäkin on paljon. Maksuttomia parkkipaikkoja on myös läheisillä kaduilla Paasikivenkatu ja Ståhlberginkatu. Lähellä on myös juuri avattu Ranta-kartanon pysäköintitalo, osoitteessa Kartanonkatu 6. Parkkipaikat tulevat olemaan kovassa käytössä. Samanaikaisesti alueella Lahden Messukeskuksessa on Nordic Fitness Expo tapahtuma.

Turvallisuusohjeita:
Ohjeita noudattamalla vähennetään edelleen liikkeellä olevan koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä.

Älä saavu sairaana kilpailupaikalle. Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta. Tämä on kohtelista, vaikka koronasta ei mitään tiedettäisikään.

Puhdista kätesi kilpailupaikalla. Kilpailupaikalla on riittävästi wc-tiloja, joissa käsien pesu onnistuu helposti. Ilmoittautumisen yhteydessä löytyy myös käsidesiä. Käsiä on hyvä desinfioida myös pitkin päivää.

Tervetuloa viettämään mukavaa kilpailupäivää keskelle Lahtea!
Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/504/
Kilpailunjohtaja Pirjo Puroharju-Koskinen
Tuomarit Alessio di Veronica, Italy; Carrillo David, Spain; Jushkov Svjatoslav; Estonia; Pastorek Peter, Slovakia; Kakurina Sandaker Alexandra, Norway; Danilcenko Jelena, Latvia; Koskelainen Mikko, Fi
Tuloslaskijat Stelnet ky, Kari ja Kikka Nyyssönen
Juryn kokoonpano -
Observerit -
Musiikintarkkailija Virpi Salo
Kilpalattian tiedot parketti
Kilpailusarjat
V/L Juniori 1 Av
V/L Juniori 2 Av
V/L Nuoriso Av
V/L Yleinen Av
V/L Seniori 1 Av
Tiedostot