Vakio- ja latinalaistanssien Seurakilpailu, Dance Team Tampere

Nimi Vakio- ja latinalaistanssien Seurakilpailu, Dance Team Tampere
Ajankohta 12.12.2021 - 12.12.2021
Tyyppi Kilpailu
Taso Seura
Järjestäjä Dance Team Tampere ry
Sijainti Hatanpään koulu
Paikkakunta Tampere
Osoite Haapakuja 2, 33900 Tampere, Finland
Ilmoittautuminen 1.11.2021 - 1.12.2021
Ilmoittautumismaksu 30.00 €
Viim. peruutuspäivä 5.12.2021
Poisjääntimaksu 30.00 €
Pääsylippujen hinnat Aikuiset 10 € Eläkeläiset, varusmiehet ja lapset 7-12 v. 5 € Alle 7v ilmaiseksi Perhelippu (2 aikuista + lapset) 25 €
Lisätiedot Päivitys 1.12.2021

Johtuen uusista tapahtumien rajoituksista tarkastamme koronapassit ovella. Vain ne ikäluokat, jotka eivät vielä voi saada passia, voivat saapua ilman sitä (lähinnä siis lapset ja juniorit).
Katsomossa, kaikissa yleisissä tiloissa ja pukuhuoneissa käytetään maskeja.
Pukuhuoneissa ei saa viipyä pidempään kuin mitä pukeutuinen edellyttää ja huoltajat voivat olla siellä vain niiden pienten tassijoiden kanssa, jotka eivät vielä osaa pukeutua itse.
Varaa mukaan myös omaa käsidesiä ja huolehdi puhtaudesta säännöllisin väliajoin.

Kisapaikalla on mahdollista maksaa pankki- tai luottokorteilla.

PÄIVITYS 16.11.2021: Lisätty yleinen C vakio ja latinalaiset.

HUOM!

Tällä hetkellä ei linkin kautta tehtävä ilmoittautuminen teknisen ongelman vuoksi onnistu, selvittelemme asiaa, toivottavasti asia selviää nopeasti! Sen vuoksi voitte ilmoittautua myös sähköpostilla 
danceteamtampere@gmail.com ja maksu suoraan seuran tilille Dance Team Tampere ry, FI13 1544 3000 1290 77. Ilmoittakaa parin nimet ja kilpailuluokat, toivottavasti saamme järjestelmän toimimaan mahdollisimman nopeasti, mutta siihen asti joudumme toimimaan 'oldschool' -menetelmällä!

Kilpailupaikalle ei saa tulla sairaana. Tämä koskee kilpailijoita, toimihenkilöitä ja talkoolaisia sekä yleisöä. Katso THL:n ajankohtaiset ohjeet. Tällä hetkellä alueella ei kokoontumisrajoituksia, mutta päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa tilanteen muuttuessa.  Kilpailuilmoittautumiset ensisijaisesti Dancecoren kautta. Aikataulu ja osallistujat julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailupaikalla on kahvio, käteinen ainoastaan. Rusketussuihkeiden käyttö ehdottomasti kielletty! Palauttamatta jääneistä numerolapuista perimme 20€.  Paikalla myös kenkätarkastus. Lasten ek-luokissa  osallistumismaksu on 4 €/pari, ilmoittautuminen osoitteeseen danceteamtampere@gmail.com ja maksu suoraan seuran tilille Dance Team Tampere ry, FI13 1544 3000 1290 77. Viestikenttään osallistujan nimi, seura  ja luokka. Kuitti mukaan kisapaikalle. Viimeisen peruutuspäivän jälkeen peruuttaneilta tai peruuttamatta poisjääneiltä pareilta perimme osallistumismaksun suuruisen maksun. Maksua ei peritä, mikäli poisjäännin syyksi on esittää asianmukainen lääkärintodistus. Palautuksesta pidätetään kuitenkin kolmen euron suuruinen toimistomaksu per pari. Peruutukset ja todistukset sähköpostilla danceteamtampere@gmail.com Löytötavaroita voi tiedustella kilpailun jälkeen sähköpostilla osoitteesta danceteamtampere@gmail.com Kisapaikalla päivystää numero Samuel / 040 7350 730. JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET: Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan, mikäli ne eivät aiheuta aikataulumuutoksia. Jälki-ilmoittautumisten kilpailumaksu 40€/pari, etukäteen tilille: Dance Team Tampere ry, FI13 1544 3000 1290 77. Viestikenttään osallistujan nimi, seura  ja luokka. Kuitti mukaan kisapaikalle.
Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/496/
Kilpailunjohtaja Carola Tuokko
Tuomarit Santtu Otsamo, Tampere Jasmin Pocknell-Torkko, Tampere Juha Rautio, Lempäälä Paolo Ventura, Kangasala Pentti Pajunen, Helsinki.
Tuloslaskijat Antti Pitkämäki, Tampere
Kilpalattian tiedot Suorakaide, parketti
Kilpailusarjat
V/L Lapsi 1 ek E D
V/L Lapsi 2 ek E D
V/L Juniori 1 E D C
V/L Juniori 2 E D
V/L Nuoriso E D C
V/L Yleinen E D C
V/L Seniori 1 E D C
V/L Seniori 2 E D
V/L Seniori 3 E D C
V/L Seniori 4 E D
V/L Seniori 5 E D C
Tiedostot