Hyvä valmennus - vuorovaikutustaidot valmennuksessa

Nimi Hyvä valmennus - vuorovaikutustaidot valmennuksessa
Ajankohta 12.5.2021 - 12.5.2021
Tyyppi Koulutus
Lisätiedot Hyvä valmennus - valmentajan vuorovaikutustaidot on kolmen tunnin mittainen johdanto vuorovaikutustaitojen keskeisiin sisältöihin (vuorovaikutusprosessiin, tunne-, kuuntelu- ja ilmaisutaitoihin) teorian, keskustelujen ja harjoitteiden vuorotellessa. Tavoitteena on pohtia hyvän valmennuksen periaatteita, tunne- ja vuorovaikutustaitojen tunteminen ja merkityksen ymmärtäminen sekä eväiden saaminen omien taitojen kehittämiseksi.

Vuorovaikutustaidot ovat valmentajan työn keskeisimpiä työkaluja. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla valmentaja edistää yhteisten tavoitteiden saavuttamista esim. vaikuttamalla ilmapiirin luomiseen, taitojen oppimiseen ja ongelmien ratkaisemiseen rakentavalla tavalla. Koulutuksessa käydään läpi valmentajan ja urheilijan välistä vuorovaikutustapahtumaa ja sitä, minkälaisia asioita siihen liittyy. Valmentajan ja urheilijan vuorovaikutussuhde on merkityksellinen ja koulutuksesta saat tietoa hyvään vuorovaikutusosaamiseen.

KOULUTUKSEN KESTO JA TOTEUTUS
Kolme (3) tuntia sisältäen pienet tauot. Koulutus toteutetaan ZOOM alustalla, johon lähetämme osallistujille linkin ennen koulutusta.

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄ
Urheiluvalmentajat, seurojen valmennus-/junioripäälliköt, liikunnan ohjaajat, opettajat, jne.

KOULUTTAJA
Seija-Maria Lehtonen, (KM, ammattivalmentaja, serfioitu coach) on kokenut kouluttaja ja kilpaurheilutaustan omaava ammattivalmentaja, jonka erityisalaa on vuorovaikutuskoulutus ja tiimityön kehittäminen. Seija-Marialla on paljon kokemusta myös psyykkisen suorituskyvyn valmennuksesta eri työelämän sektoreilla.

HINTA
Koulutuksen hinta 25 € (jäsenhinta) tai 45 € (ei jäsenen hinta). 

ILMOITTAUTUMINEN
Viimeistään 7.5. Suomen valmentajat -sivujen kautta:

Suomen valmentajat laskuttaa Suomen tanssiurheiluliittoa osallistujamäärän perusteella. Merkitse maksajaksi Suomen tanssiurheiluliitto, ja saat laskun koulutuksen jälkeen. 

https://tapahtumat-coach-fi.pwire.fi/tapahtumat/koulutukset-valmentajan-vuorovaikutustaidot/