RS GP, Terpsikerho, Kouvola

Nimi RS GP, Terpsikerho, Kouvola
Ajankohta 16.11.2019
Tyyppi Kilpailu
Taso GP
Järjestäjä Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry
Sijainti Kuusankoskitalo
Paikkakunta Kouvola
Pääsylippujen hinnat aikuiset 10€ ja alle 15-vuotiaat lapset 5€ / henkilö, perhelippu 25€ (2 aik. + lapset)
Lisätiedot
Kilpailuluokat: Kts pdf-kilpailukutsu (myös osoitteessa https://terpsikerho.fi/rs-kilpailut/)

Musiikki: Tietokoneelta, järjestäjän valitsema. Rock`n`Roll sallituissa luokissa parien / ryhmien oma musiikki. Musiikki on toimitettava hyvissä ajoin mp3-muodossa musiikin soittajille (tunti ennen kisan alkua), oikealla nopeudella ja kestolla. Jos omaa musiikkia ei ole tuotu ajoissa tai sitä ei ole, valitsee järjestäjä musiikin. Pari / ryhmä itse vastaa siitä, että musiikki on sääntöjen mukaista.

Lisenssit: Erillislajit eivät edellytä voimassa olevaa lisenssiä. Järjestäjä ei ole ottanut vakuutusta lisenssittömiä kilpailijoita varten. Ota mukaan oma vakuutustodistus.

Ilmoittautumiset: Kilpailijakortiston (http://www.reg-sw.com/fin/) kautta viimeistään lauantaina 2.11.2019. Huomioittehan, että parien rekisteröintien tulee olla kunnossa ja liiton vahvistamia tätä ennen. Seura saa ilmoittaa maksutta 1 huoltajan jokaista 10 junioria kohden. Ilmoitathan huoltajan ennakkoon sähköpostitse heini@terpsikerho.fi Lämmittelytilaan ja pukuhuoneisiin pääsevät vain kilpailijat ja seuran ennakkoon ilmoittama(t) huoltaja(t).

Peruutukset: Peruutukset on ilmoitettava viimeistään 9.11.2019 kilpailijakortiston kautta. Tämän jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme parin ilmoittaneelta seuralta 50€/pari.

Osallistumismaksu: Kilpailumaksut maksetaan seuran tilille 12.11.2019 mennessä. Seuran tilinumero: FI73 5750 0140 0927 28. Käytä viitetekstiä ”kisamaksu” ja lisää oma nimesi / parin nimi sen perään. Ensimmäinen laji 15 euroa/henkilö ja seuraavat lajit 5 euroa/henkilö. Kuitenkin niin, että yhden kisaajan maksukatto on 30€. Tilisiirrosta on esitettävä kuitti ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailumaksuja ei oteta käteisellä paikan päällä!

Tulokset: Tulokset ovat kisojen jälkeen luettavissa järjestäjän internet sivuilla osoitteessa https://terpsikerho.fi/rs-kilpailut/ sekä tapahtuman facebook ryhmästä https://www.facebook.com/events/392243431466135/

HUOM! Lämmittelytilat ja pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa. Pukuhuoneet ovat miehille ja naisille, ei seurakohtaisia pukuhuoneita. Lämmittelytilaa voi tarvittaessa käyttää myös pukeutumiseen. Käynti kisalattialle ja sieltä pois tapahtuu saman portaikon kautta.

Kuusankoskitalon ulkovaatteiden säilytys on maksullinen ja pakollinen! Kisojen ajan palvelee kahvila Valkama. Noin 20 min ennen kilpailun alkua pidetään kilpailijoille yhteinen infotilaisuus lämmittelysalissa, johon kaikkien kilpailijoiden on osallistuttava kisan sujuvuuden takaamiseksi, riippumatta siitä mihinkä aikaan päivästä oma suoritus tapahtuu. Paikalla on oltava vähintään seuran huoltaja. Kilpailtavia luokkia voidaan yhdistää sääntöjen sallimalla tavalla. Palauttamatta jääneestä kisanumerosta perimme maksua edustusseuralta 50€.

Kisapaikalle pääsee lämmittelemään klo 11.00 Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lisätietoja: Kilpailuun liittyvät materiaalit ja info löytyvät järjestäjän kisasivuilta osoitteessa https://terpsikerho.fi/rs-kilpailut/ sekä tapahtuman facebook ryhmästä https://www.facebook.com/events/392243431466135/ Heini, osoitteesta heini@terpsikerho.fi

TERVETULOA KILPAILEMAAN KOUVOLAAN!


Kilpailunjohtaja Pirjo Koivula
Tuomarit A Tarja Tikka, B Paula Sarkkinen, C Outi Paavola, D Teemu Nieminen, E Teppo Valkama
Tuloslaskijat Ea Alatalo ja Juha Pikkupeura
Observerit BW Pirjo Koivula, RR Pirjo Koivula / Outi Paavola
Kilpalattian tiedot Korotettu puinen lakattu näyttämö, jossa tanssitila minimivaatimuksia suurempi.
Kilpailusarjat
Tiedostot