10-tanssin SM-kilpailu, Spiral, Tampere

Nimi 10-tanssin SM-kilpailu, Spiral, Tampere
Ajankohta 8.10.2022
Tyyppi Kilpailu (V&L)
Taso SM
Järjestäjä Tanssiseura Spiral ry
Sijainti Hervannan Vapaa-aikakeskus
Paikkakunta Tampere
Ilmoittautuminen 29.8.2022 - 24.9.2022
Ilmoittautumismaksu 55.00 €
Viim. peruutuspäivä 24.9.2022
Poisjääntimaksu 55.00 €
Pääsylippujen hinnat Aikuiset (yli 16 v) 15 €/hlö; Lapset (7-15 v), opiskelija- ja eläkeläistodistuksella 10 €/hlö, alle 7 v maksutta.
Lisätiedot TERVETULOA NAUTTIMAAN SUOMEN 10- TANSSIN PARHAIMMISTON LOISTELIAISTA KILPAILUSUORITUKSISTA.  

KISAPAIKAN OSOITE:
Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere

JUONTAJA:
Markku Luttinen

ILMOITTAUTUMISET:

Ilmoittautumiset DanceCoren kautta.
DanceCoren ilmoittautumisen sulkeuduttua voit ilmoittautua myös sähköpostilla osoitteeseen mjlassila@gmail.com. Jälki-ilmoittautumisen osallistumismaksu (60 €/kilpailuyksikkö) suoritetaan Tanssiseura Spiralin pankkitilille FI65 4108 0010 3556 11. Maksu tulee tehdä 4.10.2022 mennessä. Maksun viestikenttään parin nimet, luokka, ja seura.

JUNIORIEN JOUKKUE SM:

Kilpailun yhteydessä kilpaillaan myös Juniorien joukkue SM-kilpailu. Joukkueet joukkue nimineen, osallistuvine pareineen ja varapareineen on ilmoitettava kilpailuun su 25.9.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mjlassila@gmail.com. Peruutukset pitää ilmoittaa viimeistään  ma 26.9.2022 mennessä samaan sähköpostiosoitteeseen. Muistakaa nimetä varapari(t) tai suunnitella seuran joukkueet minimimäärää suuremmaksi, jos se on mahdollista, koska sairastapauksessa korvata voi vain sääntöjen mukaan hyvin rajoitetusti. Ilmoittautumismaksu 90 eur/joukkue maksetaan Tanssiseura Spiralin pankkitilille FI65 4108 0010 3556 11. Maksu tulee tehdä 2.10.2022 mennessä. Maksun viestikenttään kirjataan joukkueen nimi ja kilpailu, mihin osallistuu (esim. Jun joukkueSM – Merilahden Merengue ry). Joukkueen parien tanssimat tanssit tulee ilmoittaa viimeistään pe 7.10.2022 klo 20 mennessä sähköpostilla kilpailunjohtajalle osoitteeseen teo.laitinen@gmail.com.

PERUUTUKSET:
Peruutukset osoitteeseen mjlassila@gmail.com tai pikatilanteissa tekstiviestillä Marko Lassila 040-5309981.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN: 
Mahdollisuuksien mukaan mikäli ei vaikutusta aikatauluihin.

PÖYTÄPAIKAT:
Varaa pöytäpaikka ja seuraa tanssia aitiopaikalta. Pöytäpaikka sisältää istumapaikan pöydän äärestä tanssilattian reunalta sekä kahvitarjoilun (kahvi/tee + kahvileipä). Hinta: 30 €/hlö
Lisätiedot ja varaukset: sihteeri@tanssiseuraspiral.fi


Kisapaikalla on kahvio.

Tanssijoiden varustetarpeista pitää huolen Alemana Dance Center tanssitarvikemyynti.

Sotkettavien ja suihkutettavien rusketusaineiden käyttö ehdottomasti kielletty. Kieltoa noudattamatta jättäneen tanssijan seuraa laskutetaan siivouskuluista.

Palauttamattomista numerolapuista perimme 50 €.

MAJOITUSTARJOUS:

Hotelli COURTYARD TAMPERE CITY, Yliopistonkatu 57, 33100 Tampere, Finland
  • Huonehinnat: 119 € / yhden hengen huone ja 134 € / kahden hengen huone, sisältäen aamiaisen.
  • Jokaisen tulee tehdä varaus itse linkin kautta tämän linkin kautta: Varaa huoneesi Courtyard Tampere City hotellista!
  • Varausvaiheessa kysytään maksukortin tietoja vahvistusta varten. On hyvä huomioida, ettei maksua veloiteta vielä varausvaiheessa.
  • Varaus tulee maksaa sisäänkirjautumisen yhteydessä.
  • Huoneen voi perua veloituksetta 24 tuntia ennen tulopäivää. Peruutuksen/muutokset voi tehdä kätevästi oman varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä myyntipalveluummesales@courtyardtamperecity.com,
  • Tarjous on voimassa 22.9.2022 asti. 
  • Liity Marriott-hotelliketjun kanta-asiakasohjelmaan, Marriott Bonvoyihin. Saat heti ensimmäisestä yöpymisestäsi pisteitä ja pääset käsiksi myös muihin upeisiin etuuksiin! Liittyminen on ilmaista.
LIIKENNEJÄRJESTELYT:
Johtuen Hervannan keskuksen katuremonteista, suosittelemme käyttämään julkista liikennettä mahdollisuuksien mukaan. Hervannan keskustan kohdalla on useita ajokieltoalueita, johtuen Tampereen hienosta ratikasta, ja edellä mainituista katuremonteista, minka vuoksi autolla tulijoille suositamme liikenneopastliitteen mukaista reittiä kisapaikalle tultaessa ja sieltä poistuttaessa.  Hervannan vapaa-aikakeskuksen parkkialue ja Lindforsinkadun molemmat puolet ovat  liitteen kuvan mukaisesti käytettävissä. Varautukaa kuitenkin pidempiin kävelymatkoihin kilpailuun tullessanne.

TURVALLISUUSOHJEET:

Ohjeita noudattamalla vähennetään koronaviruksen leviämis- ja tartuntariskiä.

ÄLÄ SAAVU SAIRAANA KILPAILUPAIKALLE. 
Kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että olet täysin terve. Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta.

PUHDISTA KÄTESI KILPAILUPAIKALLA.
Kilpailupaikalla on riittävästi wc-tiloja, joissa käsien pesu onnistuu helposti. Ilmoittautumisen yhteydessä löytyy myös käsidesiä. Käsiä on hyvä desinfioida myös pitkin päivää ja desinfiointipisteitä löytyy useasta paikasta.

Tuloslinkki https://results.dancesport.fi/415/
Kilpailunjohtaja Teo Laitinen
Tuomarit Anita Langset (Norja), Alessandro Camerotto (Italia), Martin Dvorak (Tšekki), Michael Calloens (Belgia), Valeria Kehlet (Tanska), Anton Ganopolsky (Saksa) ja Niina Antikainen/Santtu Otsamo (S
Tuloslaskijat Antti Pitkämäki ja Seppo Niemi
Kilpailusarjat
V/L Juniori 1 Av
V/L Juniori 2 Av
V/L Nuoriso Av
V/L Yleinen Av
V/L Seniori 1 Av
Tiedostot