Bailatino ohjaajakoulutus

Nimi Bailatino ohjaajakoulutus
Ajankohta 22.8.2020
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Lisätiedot
kaksipäiväinen koulutus jossa 1. osa  22.8. ja toinen 13.9. Ideapäivä alkeet yhteydessä

Koulutttajana Sutu Markkanen

Aikataulu

klo 10-18 

Hinta

190 e (jäsenseura)/240 e (muut) + lask.lisä 3,50e, hintaan sisältyy koulutus ja materiaalit. 
 
Ohjaajien vaatimustaso koulutukseen pääsyyn on Bailatinon osalta vähintään C-luokka latinalaistansseissa, muissa tuotteissa vähintään D-luokka. Muista tanssilajeista tulevilta tarvitaan ohjaajan suositus ( Ohjaajien vaatimustaso koulutukseen pääsyyn on Bailatinon osalta vähintään C-luokka latinalaistansseissa, muissa tuotteissa vähintään D-luokka. Lastentuotteissa ja äiti-lapsituotteissa on ohjaajilla myös ikäraja. Muista tanssilajeista tulevilta tarvitaan ohjaajan suositus (bailatino-ohjaajan tai kilpatanssiopettajan suositus).

Koulutuksessa opitaan alkeiskuviot 6 tanssiin. Lisäksi koulutus sisältää opetusharjoituksia. Peruskoulutuksen käyneiden kannattaa ilmoittautua seuraaville ideapäiville, josta saa lisää kuvioita muihin tansseihin sekä jatkotason kuvioita.   Ilmoitathan toimisto@tanssiurheilu.fi myös tanssitaustasi (Luokka, jossa tanssit) tai suosittelijan nimen.

Kouluttaja:

Sutu Markkanen

Tavoite:

Bailatino-ohjaajan peruskoulutus antaa eväät lähteä vetämään omaa bailatinoryhmää.

Bailatino-ohjaajakoulutusta kouluttaja Satu Markkanen suosittelee lähikoulutuksena. Jos koronan takia on estynyt osallistumaan lähikoulutukseen, voi koulutuksen suorittaa myös etänä, jolloin tulee ottaa yhteyttä kouluttaja Satu Markkaseen puh. 040-5450029

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Viime tingassa peruuttaneet maksavat puolet
kurssimaksusta ellei ole esittää lääkärintodistusta. Peruutus tehtävä viimeistään 3 vrk ennen koulutusta

  

Ilmoittautuminen