PERUTTU! Seura, Lappeenr.tu, Lappeenranta

Nimi PERUTTU! Seura, Lappeenr.tu, Lappeenranta
Ajankohta 18.10.2020
Tyyppi Kilpailu
Taso Seura
Järjestäjä Lappeenrannan Tanssiurheilijat r.y.
Sijainti Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta, Suomi
Paikkakunta Lappeenranta
Osoite Pohjolankatu 29, 53100 Lappeenranta, Suomi
Ilmoittautuminen 24.9.2020 - 8.10.2020
Ilmoittautumismaksu 30.00 €
Viim. peruutuspäivä 8.10.2020
Poisjääntimaksu 30.00 €
Pääsylippujen hinnat Aikuiset 12 € Lapset 7-16-v., opiskelijat, eläkeläiset 7 €, alle 7-v. lapset ilmaiseksi vanhemman mukana
Lisätiedot HUOM!
Ohjeita noudattamalla vähennät koronaviruksen tartuntariskiä ja leviämistä. 
ÄLÄ SAAVU SAIRAANA KILPAILUPAIKALLE. 
Jos sinulla on lieviäkin oireita, jää kotiin ja ilmoita peruutuksesta osoitteeseen entry@tanssiurheilijat.fi
PESE KÄTESI saapuessasi kilpailupaikalle. Käsiä on hyvä desinfioida pitkin päivää ja desinfiointiainetta on useassa paikassa.
MUISTA TURVAVÄLI KOKO PÄIVÄN!
Palkinnot jaetaan heti oman luokan jälkeen. Parit noutavat palkintonsa itse osoitetulta pöydältä. Vältä oleskelua pukuhuoneissa. Odota tauon aikana väljemmässä tilassa turvavälejä noudattaen.

Ilmoittautuminen

HUOMIO! Dancecoren kautta ilmoittautuminen ei ole käytössä. Jos teit aiemmin ilmoittautumisen Dancecoressa, oletko ystävällinen ja ilmoittaudut uudestaan sähköpostilla!
Ilmoittautuminen 8.10.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen entry@tanssiurheilijat .fi. Kilpailumaksu maksettava ennakkoon tilille FI15 5620 0920 1965 49. Valmistaudu esittämään kuitti kilpailupaikalla.
 Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan vain, jos ne eivät aiheuta aikataulumuutoksia.
Jälki-ilmoittautuneet maksavat kilpailumaksun ennakkoon tilille FI15 5620 0920 1965 49. Valmistaudu esittämään kuitti kilpailupaikalla.

HUOM! LISÄLUOKAT
Seniorit S5, S4, S3, S2, S1 voivat osallistua oman ikäluokan lisäksi lisäluokkiin yhtä ikäsarjaa alemmalle tasolla. Lapset L1 ja L2 sekä juniorit J1 ja J2 sekä nuoriso voivat osallistua oman ikäluokan lisäksi yhtä ikäluokkaa ylemmälle tasolle. Lisäluokka maksaa 8 € / henkilö.
Peruutukset
Sähköpostiin entry@tanssiurheilijat.fi, Kilpailupäivänä puhelimitse 050 448 55 46.     8.10.2020 jälkeen peruneista pareista (ilman lääkärintodistusta) laskutetaan parin seuralta 30 €/pari. 

Erilliskilpailut
Huom. Koska kyseessä on Tanssiurheiluliiton ulkopuolinen kilpailu, kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailulisenssillä. Osallistujilla on oltava voimassa tapaturmavakuutus. 
1. Avoin alottelija kilpailu
Sarja on yli 18-vuotiaille, yläikärajaa ei ole. Kilpailussa kilpaillaan sambassa, chachassa ja jivessa. Kilpailu käydään parikilpailuna e-luokan kuvio sääntöjä noudattaen. Kilpailuun osallistuvan parin sukupuolia ei ole määrätty eli voi muodostaa parin esim. nainen ja mies, nainen ja nainen, mies ja mies. Jokainen tanssi arvostellaan erikseen järjestäen parit paremmuus järjestykseen.
2. Latinryhmä kilpailu
Latinryhmä esittää harjoittelemansa esityksen, toimittamaansa musiikkiin. Tuomarit antavat palautteen ryhmän esiintymisestä. Ryhmän koko 4-8 hlöä. Ryhmä toimittaa oman musiikin mp3-tiedostona kilpailunjärjestäjälle 13.10. mennessä. Parhaat esitykset palkitaan ja eri osien hallinnasta voidaan antaa kunniamaininta. 
Erilliskilpailujen ilmoittautuminen sähköpostilla  entry@tanssiurheilijat.fi

Suihkurusketus kielletty kilpailupaikalla!

Kilpailupaikalla kahvio ja kenkätarkastus. Palauttamattomista numerolapuista perimme 30 €/kpl. Tulokset julkaistaan osoitteessa www.tanssiurheilijat.fi
Majoitustarjous
Lappeenrannan Sokoshotelliin on varauskiintiö käytettävissä 8.10. asti. Varauskoodilla BLPRDANCE20 1 hengen huone / 80 eur / yö, 2 hengen huone / 95 eur / yö.
Ilmoittautumislinkki Suomalaisten parien ilmoittautuminen | Registration of non-Finnish couples
Kilpailunjohtaja Pirjo Puroharju-Koskinen
Tuomarit Ilkka Koskimies, Jorma Päiviö, Raili Tilli, Katri Vikman. 5. tuomari ilmoitetaan myöhemmin.
Tuloslaskijat Kari Nyyssönen
Kilpalattian tiedot Vähintään 250 m2 parketti
Kilpailusarjat
V/L Lapsi 1 ek E D
V/L Lapsi 2 ek E D
V/L Juniori 1 E D
V/L Juniori 2 E D
V/L Nuoriso E D
V/L Yleinen E D
V/L Seniori 1 E D
V/L Seniori 2 E D
V/L Seniori 3 E D
V/L Seniori 4 E D
V/L Seniori 5 E D