Lastentanssin jatkokurssi

Nimi Lastentanssin jatkokurssi
Ajankohta 10.8.2019 - 11.8.2019
Tyyppi Koulutus
Lisätiedot
Aikataulu: la 10.8. klo 10-16.30, su 11.8. klo 9-16.30
Paikka: Helsinki

Kouluttaja: Maria Speth (Hollanti), apunaan Johanna Kajaala ja Niina Antikainen

Opetuskieli englanti

Hinta: 120 e  + 3,50 e laskutuslisä


Sisältö: Lastentanssin jatkokoulutus (10h + sovellustunti) sopii kaikille tanssinopetuksessa sekä muiden musiikkia käyttävien lajien, kuten voimistelun, taitoluistelun ja cheerleadingin parissa toimiville valmentajille/ohjaajille jatkokoulutuksena. Koulutuksessa sukelletaan kansainvälisen huippuopettaja Maria Spethin johdolla lastentanssiin käytännön läheisesti luovaa tanssia hyödyntäen, tekniikkaa- ja lajiopetusta silmälläpitäen.

Koulutuksesta saat syventävää tanssinopetusmateriaalia, jota voit soveltaa myös vanhempien lasten opetukseen sekä todistuksen koulutuksesta. Koulutuksen päättävällä sovellustunnilla pohditaan materiaalin viemistä seurojen ja tanssikoulujen arkeen.

Lisätietoja: Niina Antikainen 040 5788442 tai Johanna Kajaala 040 8248788.

Lisätietoa kouluttajasta: Maria Speth on luovan tanssin huippuammattilainen, joka tekee laajaa yhteistyötä tanssin ammattilaisten, tanssinopettajien ja koulujen opettajien kanssa. Hän paiinottaa luovuuden opettamista musiikin ja tanssin yhteensovittamisen kautta. Speth on luonut  4-14 -vuotiaille suunnatun tanssikasvatusmateriaalin "Dance Spetters". Maria toimi UNESCO:n Dance and the Child International organisationin puheenjohtajana vuoteen 2018 saakka.


Koulutusilmoittautuminen on sitova. Peruutus tehtävä STUL:n toimistoon viimeistään 3 vrk ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin ilmoitetuista peruutuksista sekä peruuttamatta jätetyistä osallistumisista laskutamme puolet kurssimaksusta, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.