VALKUT-TUETTU: 150 Lastentanssin ohjaajakoulutus

Nimi VALKUT-TUETTU: 150 Lastentanssin ohjaajakoulutus
Ajankohta 13.1.2024 - 14.1.2024
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Sijainti Uhrilähteenkatu, 20250 Turku, Suomi
Paikkakunta Turku
Osoite Uhrilähteenkatu, 20250 Turku, Suomi
Lisätiedot
150 lastentanssin ohjaajakoulutus (monilajinen)
13.-14.1.2024, la klo 10-18 ja su klo 9-16
Paikka: Uhrilähteenkatu 2, 20250 Turku
Tanssiurheiluseura Boleron ry:n sali Saapumisohjeet - Tanssiurheiluseura Bolero ry (boleroturku.fi)
Kouluttaja: Carina Ahti

Hinta jäsenseuroille: hallinnollinen kulu 10 €, ei muita kuluja
Hinta jäsenseuran jäsenille (omalla laskulla): 190,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta ei-jäsenille: 240,00 € + laskutuslisä 3,50 €

Koulutuksen kuvaus:

Tämä koulutus on osa Lastentanssin ohjaajakoulutuksen kokonaisuutta, katso koko koulutuspolku tästä.
Lastentanssin ohjaajakoulutuskokonaisuus antaa osallistujille eväitä toimia vastuullisina ohjaajina 3-6-vuotiaiden lastentanssissa ilman lajirajoja.
  • koulutus sopii kaikille alle kouluikäisten lasten toimintaan ja varhaiskasvatukseen osallistuville, lastentanssin ohjaamisesta kiinnostuneille yli 13-vuotiaille henkilöille. Aiempaa tanssitaustaa mistään tietystä tanssilajista ei vaadita, mutta harrastuneisuus on eduksi. (Ohjaajan ollessa alle 18-vuotias tunneilla on hänen lisäkseen oltava täysi-ikäinen vastuuhenkilö.)
  • koulutus antaa perustaidot ohjata iloisia ja liikunnallisia tanssitunteja, jotka perustuvat monipuolisesti eri tanssilajeihimme, kuten vakio- ja latinalaistansseihin ja rock'n'swing-tansseihin 
  • osallistuja saa monipuolisesti tietoa lapsen ikätasoisesta kehityksestä, lastentanssin lähtökohdista ja tavoitteista sekä lastentanssin toteuttamisesta käytännössä
  • koulutuksen pedagogisena perustana käytetään STUL:n Lastentanssin ohjaussuunnitelmaa, jonka teoriapohjana on Opetushallituksen Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet (2018)
Ilmoittaudu tästä 4.1.2024 mennessä / Jälki-ilmoittautumiset toimisto@tanssiurheilu.fi.

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tämä koulutus kuuluu Suomen Tanssiurheiluliiton VALKUT-hankkeeseen

Koulutuksen maksualennus on mahdollista Opetus- ja kulttuuriministeriön liitolle myöntämällä erityisavustuksella, joka on tarkoitettu korona-ajan vaikutusten korjaamiseen lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa sekä lasten ja nuorten valmentajaosaamisen vahvistamiseen.

Jäsenseuran maksualennuksen edellytys on, että osallistuja on Tanssiurheiluliiton jäsenseuran jäsen, seura maksaa osallistumismaksun ja osallistuja tulee ohjaamaan lastentanssitunteja kyseisessä seurassa 2024. 
Tuntien toteutumisesta keskustellaan vuoden 2024 lopussa koulutusryhmäläisten kesken verkossa järjestettävässä vertaisoppimistilaisuudessa, jossa käydään läpi saatuja kokemuksia, palautetta ja kehitysideoita. 
Mikäli yhteistyö ohjaajan ja jäsenseuran kesken ei kuitenkaan toteudu, laskutamme maksualennuksen osuuden osallistujalta normaalin hinnaston mukaisesti, kun kausi 2024/2025 on ohi.