Rock'n'swing -tanssien GP-kilpailu, Terpsikerho, Kouvola

Nimi Rock'n'swing -tanssien GP-kilpailu, Terpsikerho, Kouvola
Ajankohta 28.11.2020
Tyyppi Kilpailu
Taso GP
Järjestäjä Tanssiseura Kouvolan Terpsikerho ry
Sijainti Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola, Suomi
Paikkakunta Kuusankoskitalo, Kuusaasali, Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola
Osoite Kymenlaaksonkatu 1, 45700 Kouvola, Suomi
Pääsylippujen hinnat Katsomoon ei oteta yleisöä. Tilaa streemaus katseluoikeus www.terpsikerho.fi/rs-kilpailut
Lisätiedot Päivitys 26.11.2020:
 • Muistetaan jokainen pitää huoli omasta käsihygieniasta ja turvaväleistä. Velvoitamme käyttämään maskia tullessanne kilpailupaikalle sekä yleisissä tiloissa  (pl. kilpailutilanne ja lämmittelysali)
 • Kilpailulattialle ja sieltä poistuminen tapahtuu saman oven kautta, annetaan siis lattialta poistuville tanssipareille hyvä tila ja tehdään vaihdot rauhassa 
 • Palkintojen jako tapahtuu suoraan luokkien jälkeen 
 • Kilpailupäivä jaettu kahteen lohkoon, lohko 1 ja lohko 2 tanssijat. 
  • Lohkon 1 tanssijat pääsevät puku- ja lämmittelytiloihin klo 10.45 
  • Lohkon 2 tanssijat pääsevät puku- ja lämmittelytiloihin vasta klo 14.30 alkaen! 
  • *oman lohkon kilpailusuorituksia voi seurata katsomon yläosassa maskin kanssa, mutta suosittelemme ettei kilpailupaikalle jäädä turhaan oleilemaan.
Huoltajat ja alaikäisten kilpailijoiden kuljettajat:
 • Mikäli seuranne alaikäisten tanssijoiden kuljettaja meinaa jäädä kilpailupaikalle, saa hän jäädä katsomoon (hinta 5e, maksu kortilla). Tieto seuranne kuljettajista sekä seuran huoltajien nimet puhelinnumeroineen viimeistään perjantaina 27.11.2020 osoitteeseen heini(at)terpsikerho.fi

****

Rock’n’Swing-tanssien GP-kilpailut tanssitaan Kouvolassa, lauantaina 28.11.2020 klo 12.00 alkaen. Luvassa tanssijoita lapsista aikuisiin, lajeinaan mm. boogie woogie, bugg ja lindy hop. Vaikka yleisöä ei tällä kertaa pääse paikan päälle, pääsee kilpailuja kuitenkin seuraamaan suorana streemauksena. Osta katseluoikeus osoitteesta: https://digilippu.fi/event/926 (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).Lisätietoja kilpailusta, osallistujalistat ja aikataulut löytyvät osoitteesta https://terpsikerho.fi/rs-kilpailut/ (linkki avautuu toisella verkkosivustolla).

Tervetuloa seuraamaan kilpailupäivää!


KATSO KOKO KUTSU LIITETIEDOSTOSTA.

Musiikki                            
Musiikki soitetaan tietokoneelta järjestäjän valitsemana.
Rock’n’Rock`n`Roll sallituissa luokissa parien / ryhmien oma musiikki. Musiikki on toimitettava viikkoa aiemmin (21.11.) mp3-muodossa järjestäjälle heini@terpsikerho.fi, oikealla nopeudella ja kestolla. Jos omaa musiikkia ei ole tuotu ajoissa tai sitä ei ole, valitsee järjestäjä musiikin. Pari / ryhmä itse vastaa siitä, että musiikki on sääntöjen mukaista

Kilpailuluokat          

Boogie woogie:
Yleinen A (GP), B, C, D
Seniori A (GP), B, C, D
Lapsi  C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Bugg:
Yleinen A (GP), B, C, D
Seniori A (GP), B, C, D
Lapsi C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Lindy hop:
Yleinen A (GP), B, C, D
Lapsi C, D
Juniori 1 B, C, D
Juniori 2 B (GP), C, D

Rock’n’roll:
Yleinen A (GP), B, C, D
Juniori C (GP), D
Lapsi 1 C, D
Lapsi 2 C, D

Rock’n’roll tyttö- ja naisformaatiot:
Juniorit
Yleinen

Erilliskilpailut:
Fusku:
Yleinen A, B, C, D
Juniorit B, C, D
Lapset C, D
Seniorit A,B,C,D Ikäsarjasäännöt kuten Tanssiurheiluliiton RS-kilpailusäännöissä kappaleessa 6.2 (boogie woogie, bugg), kuitenkin siten, että juniori 1 ja juniori 2 -ikäluokat kilpailevat yhdistetyssä junioriluokassa

Rockabilly:
Yleinen avoin taitoluokka
Tulokkaat

Rock’n’roll
Solo Yleinen, juniorit
Duo Yleinen, juniorit

Erilliskilpailut kilpaillaan liitteenä olevien erillissääntöjen mukaan. Kilpailtavia luokkia voidaan yhdistää sääntöjen sallimalla tavalla.

Lisenssit                   
Virallisissa lajeissa täytyy olla voimassa oleva lisenssi. Seurat pitävät itse huolta jokaisen kilpailevan kilpailijan lisenssin voimassaolosta. Erillislajit eivät edellytä voimassa olevaa lisenssiä. Järjestäjä ei ole ottanut vakuutusta lisenssittömiä kilpailijoita varten. Ota mukaan oma vakuutustodistus.

Ilmoittautumiset       
Kilpailijakortiston (http://www.reg-sw.com/fin/) kautta viimeistään lauantaina 14.11.2020. Huomioittehan, että parien rekisteröintien tulee olla kunnossa ja liiton vahvistamia ennen kuin ilmoittautuminen on mahdollista. Seuroja pyydetään hoitamaan rekisteröinnit kuntoon noin viikkoa ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Erilliskilpailuiden ilmoittautumiset – milloin ei mahdollista kilpailijakortiston kautta – osoitteeseen heini@terpsikerho.fi.

Huoltaja                     
Seura saa ilmoittaa maksutta 1 huoltajan / per seura per 10 lapsi/juniori paria. Ainoastaan huoltajat tulevat pääsemään lämmittelytiloihin sekä pukuhuoneisiin. Huoltaja voidaan ilmoittaa joko kilpailijakortiston kautta (mikäli valmentajat on rekisteröity – trainer) tai sähköpostitse osoitteeseen heini@terpsikerho.fi

Peruutukset              
Peruutukset on ilmoitettava viimeistään lauantaina 21.11.2020 kilpailijakortiston kautta. Tämän jälkeen peruutukset sähköpostilla osoitteeseen heini@terpsikerho.fi. 21.11 jälkeen ilman lääkärintodistusta tehdystä peruutuksesta veloitamme parin ilmoittaneelta seuralta 50€/pari.

Osallistumismaksu 
Kilpailumaksut on maksettava alla olevalle tilille viimeistään 23.11.2020. Seuran tilinumero: FI73 5750 0140 0927 28.
Viite: ”kisamaksu” ja lisää oma nimesi / parin (tai seuran) nimi sen perään. Ensimmäinen laji 15 euroa/henkilö ja seuraavat lajit 5 euroa/henkilö, kuitenkin niin, että yhden kilpailijan maksukatto on 30 euroa. Varautukaa esittämään kuitti ilmoittautumisen yhteydessä.

Pääsyliput                        
Aikuiset 10€
alle 15-vuotiaat lapset 5€ / henkilö.
Perhelippu (2 aikuista ja lapset) 25€.
Koronan vuoksi tilanteet voivat muuttua lyhyellä aikataululla ja kilpailut saatetaan tanssia myös ilman yleisöä. Ajankohtainen tieto nettisivujemme kautta www.terpsikerho.fi/rs-kilpailut.
Turvavälit huomioiden lippuja on vain rajoitettu määrä.
Lipunmyynti avautuu kilpailuviikolla ja liput myydään vaan ennakkoon nettikaupan kautta.

Tulokset                    
Tulokset julkaistaan kisojen jälkeen Terpsikerhon nettisivuilla osoitteessa  www.terpsikerho.fi/rs-kilpailut

Lisätietoja               
Lämmittelytilat ja pukuhuoneet sijaitsevat alakerrassa sekä sisääntulo-kerroksessa seurakohtaisesti. Pukeutumis- ja lämmittelytilassa ylimääräistä oleskelua vältettävä. Kun kilpailusuorituksesi on ohi, tee tilaa pukuhuoneeseen ja siirry katsomoon.                                   

Käynti kisalattialle ja sieltä pois tapahtuu eri ovien kautta. Valmistaudu siis käyttämään hieman aikaa lavalle tuloon ja poistumiseen.                                   
Kuusankoskitalon ulkovaatteiden säilytys on maksullinen. Kisojen ajan palvelee kahvila Valkama. Videokuvaaminen on sallittua, kunhan se ei häiritse muita katsojia tai aiheuta vaara muille (huomioitava johtojen ja jalustan sijoittamisessa) Oikeudet muutoksiin pidätetään. Kisapaikalle pääsee lämmittelemään 1 tunti 30 min ennen kilpailun alkua. Kisapaikalla on erillinen lämmittelysali. Aikataulut ja muut täydentävät tiedot julkaistaan Terpsikerhon nettisivuilla osoitteessa www.terpsikerho.fi/rs-kilpailut sekä Facebook-tapahtumassa https://www.facebook.com/events/3355618451162456/ Kilpailijainfon tieto välitetään kilpaileville seuroille etukäteen. Palauttamatta jääneestä kisanumerosta perimme maksua edustusseuralta 50€ . Mikäli jää kysyttävää, olethan yhteydessä heini@terpsikerho.fi           
                                                                                                                        
TERVETULOA KILPAILEMAAN!


Kilpailunjohtaja Outi Paavola
Tuomarit A Karri Kaksonen, B Teemu Nieminen, C Ari Halinen, D Kati Westman, E Paula Sarkkinen
Tuloslaskijat Ea Alatalo ja Minna Heikkilä
Observerit Avoin
Musiikintarkkailija avoin
Kilpalattian tiedot Korotettu puinen lakattu näyttämö. Tilaan voi tutustua linkistä: https://www.kouvolankulttuuritalot.fi/etusivu/kuusankoskitalo/kuusankoskitalon-tilat/kuusaasali/
Kilpailusarjat
Tiedostot