Taso 2C Vakio- ja latinalaistanssit lajiosat 216 ja 217

Nimi Taso 2C Vakio- ja latinalaistanssit lajiosat 216 ja 217
Ajankohta 17.4.2021 - 18.4.2021
Tyyppi Koulutus
Järjestäjä Suomen Tanssiurheiluliitto ry
Lisätiedot
C- lajiosa lähipäivät 17-18.4.

La klo 10.00-19.00
Su klo 9.00-17.00

Pääkaupunkiseudulla

Hinta 140€/hlö + 3,5, € laskutuslisä 

Etäpäivät:

C-lajiosa 
 
La 2.5. klo 10-16  217 lattarit 
Su 9.5. klo 10-16 216 vakiot 

Hinta 80€/päivä

Hinta 80€/päivä 

Kouluttajina Soile Näsänen ja Harri Antikainen

Taso 2 C  Vakiotanssit 216 
 
Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat osaavat koulutuksen jälkeen toimia seuravalmentajana vakiotanssien C-taitotasolla ja tuottaa monipuolista, taitotason huomioivaa, itsearvioivaa ja omaa ohjaajuutta/valmentajuutta kehittävää tanssijakeskeistä sekä laadukasta vakio- ja latinalaistanssien opetusta.
 
Taso 2 C  latinalaistanssit 217

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat osaavat koulutuksen jälkeen toimia seuravalmentajana latinalaistanssien C-taitotasolla ja tuottaa monipuolista, taitotason huomioivaa, itsearvioivaa ja omaa ohjaajuutta/valmentajuutta kehittävää tanssijakeskeistä sekä laadukasta vakio- ja latinalaistanssien opetusta.
 
Koulutuksen aikana vahvistetaan ohjaajuutta ja saadaan työkaluja ohjaajana kehittymiseen. Koulutuksen ydinsisältöjä ovat monipuoliset työtavat, eriyttäminen, tanssikauden ja ryhmätuntien suunnittelu sekä yksilöllinen lähestymistapa, edellisten tasojen lajiteknisten ja kehomekaniikan asioiden sisäistäminen C-tason kuvioissa sekä seuraavaa tasoa valmistavat harjoitteet, C-tason kuvioihin perehtyminen ja kuvioyhdistelmien tekeminen eri ikäisille ja valmiustasoisille tanssijoille, lajitekniikan tekniikkakirjojen ja videoidun materiaalin hyödyntäminen osana ohjaajan/valmentajan työtä sekä psyykkiseen valmentautumiseen, pedagogisiin taitoihin ja kehollisuuteen tutustuminen osana tanssiurheilua.

Koulutusilmoittautuminen on sitova. Peruutus tehtävä STUL:n toimistoon viimeistään 3 vrk ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin ilmoitetuista peruutuksista sekä peruuttamatta jätetyistä osallistumisista laskutamme puolet kurssimaksusta, ellei ilmoittautuneella ole esittää lääkärintodistusta.

Ilmoittautuminen

Jos koronarajoitukset rajoittavat koulutuksen toteuttamista tai lat SM tulee samalle viikonlopulle kuin koulutus, tullaan koulutusta siirtämään toiseen ajankohtaan.