---

Kevätkokouksen 2023 yhteenveto

Läsnä oli kaikkiaan 10 jäsenseuraa. Ääniä oli yhteensä 213 ja niitä käyttämässä 9 henkilöä. 1/5 kokonaisäänimäärästä oli 42, jolloin FDO:n äänimäärä rajattiin 42 ääneen. Leikkurin jälkeen ääniä oli kokouksessa käytössä 134 ääntä.

Tilinpäätös vahvistettiin ja toimintakertomus hyväksyttiin pienin teknisin korjauksin. Vuoden 2023 tilinpäätöksen alijäämäisyyttä avasi va. toiminnanjohtaja Pirjo Koivula. Taustalla syyskokouksessa 2021 yli 22 000 € tappiolliseksi …

Lue lisää.

---

Kevätkokouspäivän pöytäkirjat on julkaistu

Kaikkien kolmen kokouksen pöytäkirjat on tarkastettu ja julkaistu Jäsenkokoukset-verkkosivullamme https://www.dancesport.fi/tietoa-liitosta/jasenkokoukset/.

Hyväksytyt kilpailusäännöt ovat vielä puhtaaksikirjoitettavana ja ne julkaistaan heti kun ne ovat valmiit.

---

Viestintäkysely seuroille

Tervetuloa vastaamaan lyhyeen kyselyyn Suomen Tanssiurheiluliiton viestintään ja seurojen viestinnälliseen tukemiseen liittyen. 

Tanssiurheiluliitto haluaa tukea jäsenseurojaan seurojen oman viestinnän kehittämisessä. Tällä kyselyllä kartoitetaan seurojen toiveita ja mahdollisia tapoja viestinnälliseen tukemiseen. Lisäksi pyydämme Teiltä palautetta Tanssiurheiluliiton omasta viestinnästä, erityisesti seurojen näkökulmasta.

Kysely on suunnattu Suomen Tanssiurheiluliiton jäsenseuroille. Samasta seurasta voidaan antaa useampia vastauksia, vastausten määrää ei ole rajattu. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia. Kyselyyn vastataan anonyymisti. Kysely on auki 7.7.2023 asti.

Linkki kyselyyn: https://forms.gle/w5GN2Tqw12EeuH3Z6 

Jokaisesta vastauksesta on meille hyötyä, jotta voimme jatkaa kehitystyötä viestintäämme liittyen ja auttaa seuroja parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sosiaalisen median kanavamme eivät ole tuttuja, ottakaa seurantaan tilimme @dancesportfin Instagramissa ja Twitterissä sekä Suomen Tanssiurheiluliitto Facebookissa. Nettisivut löytyvät osoitteesta www.dancesport.fi.

Mikäli on kysyttävää kyselyyn tai muuten Tanssiurheiluliiton viestintään liittyen, olkaa rohkeasti yhteydessä osoitteeseen tiedotus@tanssiurheilu.fi

---

Kilpailu seuroille jäsenmäärän kasvattamisesta

Liitto julistaa seurojen välisen kilpailun jäsenmäärän kasvattamisesta vuonna 2023.

Eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura palkitaan 200 € ”jäsenmaksuhyvityksellä”. Kategorioita on kaksi ja palkinto maksetaan molemmissa kategorioissa.

1. prosentuaalisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura

2. numeerisesti eniten jäsenmääräänsä kasvattanut seura

Kilpailussa vuoden 2022 DanceCoreen vahvistettua jäsenten määrää verrataan 31.10.2023 mennessä DanceCoreen ilmoitettuun jäsenmäärään. Seura-adminien kannattaa olla syksyllä aktiivisia ja viedä kaikki vuoden 2023 aikana jäsenmaksunsa maksaneet DanceCoreen lokakuun aikana.

---

Kesätoimintaa esille somessa

Järjestääkö seuranne kesällä tanssikursseja tai -leirejä? Tai saitteko kutsun esiintymään esimerkiksi paikkakuntanne kesätapahtumaan? Tanssiurheiluliiton Instagramissa nostetaan kesän mittaan esille seurojen kesätoimintaa - jos siis käytte esimerkiksi esiintymässä jossakin tapahtumassa, postatkaa siitä tunnelmia Instagramiin ja tägätkää postaukseen mukaan liiton käyttäjätili @dancesportfin, niin voimme nostaa niitä esille! 

Muistakaa myös suunnitella syksyn kauden aloituksen markkinointia ajoissa - nostamme jälleen syksyn alussa esille seurojen postauksia kauden aloituksista. 

---

Toimisto kesätauolla 10.-28.7.2023

Liiton toimiston kesälomat pidetään heinäkuussa ja palvelut ovat suljettuna 10.-28.7.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---