---

Mainospaikkamyynti SM-kilpailuihin on aloitettu

Tanssiurheiluliitto järjestää Latinalaistanssien SM-kilpailut Tampereella, Hervannan Vapaa-aikakeskuksella 10.2.2024. Kilpailujen kooste (90 min) lähetetään YLE:llä viikon 8 viikonloppuna.

Tanssilattian reunoilla olevat laitamainokset näkyvät usein TV-lähetyksen aikana. Haastatteluseinä näkyy kaikissa voittaja- ja ennakkosuosikkihaastatteluissa.

Voit hankkia näkyvyyttä seurallesi tai yrityksellesi TV:ssä ostamalla lattiamainoksen tai roll up- mainospaikan haastatteluseinältä, tai vaikka molemmat.

TV-näkyvyys: laitamainos logo 500 € mainoksen koko: logo 40 com + …

Lue lisää.

Latin SM-kilpailun pöytäpaikat myynnissä

Pöytäpaikkojen myynti alkoi maanantaina 15.1.2023. Pöytiä on varattu ahkerasti, yksi pöytä on nyt torstai-iltana vielä vapaana.

Ensimmäiset pöytävaraukset ovat voimassa maanantaihin 22.1. asti, ja ellei niitä makseta viimeistään silloin, ne vapautuvat uudelleen myyntiin.

Jos siis haluat pöydän, niin tarkista tilanne taas maanataina. Vaikka kaikki pöydät olisivatkin nyt varattuja, saatat silti saada pöydän, jota ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Lue lisää.

---

Tutustu uuteen strategiaan
vuosille 2024-2029

Vuoden 20223 alussa liittohallitus nimesi Harri Harjulan kokoamaan strategiatyöryhmän, jonka tehtävänä oli tehdä Tanssiurheiluliitolle strategia vuosille 2024-2029. Strategiatyö saatiin loppuun marraskuussa ja Harri Harjula esitteli strategian syyskokouksessa.

Joulukuussa liittohallitus nimesi Harri Harjulan strategian jalkauttamista koordinoivan työtyhmän johtoon. Tavoitteena on tehdä strategia tutuksi läpi koko liiton ja saada käytännön toteutus hyvään vauhtiin jaostoissa ja työryhmissä.

Käy tutustumassa strategian tiivistelmään liiton kotisivulla. …

Lue lisää.

---

Muistutus seuroille

Reilun kilpailun ohjelma ja
SUEK:n koulutukset

Tiedotattehan jäsenseuroissa ja -yhdistyksissä omalle jäsenistöllenne, että sitoutuminen Tanssiurheiluliiton Reilun kilpailun ohjelmaan koskee kaikkia jäseniä, siis muitakin kuin kilpailijoita, alaikästen kilpailijoiden huoltajia sekä valmentajia.

Henkilöjäsenet voivat tutustua dopingin ja kilpailumanipulaation vastaiseen työhön helpoiten tekemällä SUEK:n maksuttomat verkkoulutukset Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras. Näiden koulutusten avulla urheilutoimijat, harrastajat ja kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista, tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä saada työkaluja niiden kohtaamiseen.

Koulutukset löytyvät tästä linkistä: Koulutusmateriaalit - Suek

Verkkokoulutuksissa on videoita sekä harjoitus- ja pohdintatehtäviä. Kunkin koulutuksen suorittamiseen kuluu noin 35 minuuttia. Koulutusta ei tarvitse suorittaa kerralla, koska suoritukset tallentuvat järjestelmään. Kurssin suorittamiseksi tulee loppukoe. Hyväksytyn suorituksen päätteeksi saa diplomin, jonka avulla voi osoittaa suorittaneensa koulutuksen.

Verkkokoulutuksen voi tehdä myös mobiililaitteilla. Verkkokoulutuksen suorittamisen jälkeen aiheisiin pääsee palaamaan uudelleen vapaassa järjestyksessä.

---

Rekisteriselosteet ja tietosuojakäytännöt seuroissa

Olemme Tanssiurheiluliitossa vastikään linjanneet, että noudatamme henkilötietojen käsittelyssä minimiperiaatetta ja keräämme henkilötietoja vain niissä määrin, kuin tarvitsemme niitä ylläpitääksemme ja hoitaaksemme jäsensuhdettamme. DanceCoreen on tehty tarvittavat muutokset tähän liittyen ja DanceCoren rekisteriseloste sekä liiton tietosuojakäytännöt on päivitetty.

Muutosten myötä pyydämme myös seuroja pohtimaan omaa tietosuojaansa ja huolehtimaan siitä, että rekisteriselosteet ja tietosuojakäytännöt ovat sielläkin ajan tasalla. …

Lue lisää.

---

Koulutus toteutuu,
mukaan mahtuu vielä!

 

130 RS seuraohjaajakoulutus 1

Aika: 2.-4.2.2024
Pe klo 17-20 etänä, lisäksi iltatehtävä
La klo 10-20 Varalassa
Su klo 9-16 Varalassa
Paikka: Varalan urheiluopisto, Tampere
Kouluttajat: Niklas Hagel ja Rosa Mört

Hinta: Jäsenseuroille: hallinnollinen kulu 10,00
Jäsenseuran jäsenille (omalla laskulla): 190,00 + lask.lisä 3,50 / Ei-jäsenille: 240,00 + lask.lisä 3,50

Hinta sisältää koulutuspäivien ateriat Varalassa: lounas, päivällinen, iltapala, ja aamupala. 
Mahdollisuus yöpyä la-su Varalan urheiluopistolla 2 hengen huoneissa hintaan 50,00 / hlö. Liitto varaa halukkaille majoituksen ilmoittautumislomakkeella annetuilla tiedoilla.


Tällä kurssilla voit aloittaa tason I rock'n'swing-seuraohjaajakoulutuskokonaisuuden suorittamisen. Koulutus sopii valmennustehtäviin tähtääville, lajin harrastajille ja kilpailijoille sekä valmentajille.
Saat perusvalmiudet alkeiskurssien ohjaamiseen rock'n'swing-tanssilajeissa. Lajeista tarkemmin paneudutaan rock’n’rolliin, boogie woogieen, lindy hopiin ja buggiin.

Ilmoittaudu tästä 26.1.2024 mennessä. Jälki-ilmoittautumiset toimisto@tanssiurheilu.fi.

RS seuraohjaajakoulutus 1 kuuluu Suomen Tanssiurheiluliiton VALKUT-hankkeeseen.

Jäsenseuran maksualennuksen edellytys on, että osallistuja on Tanssiurheiluliiton jäsenseuran jäsen, seura maksaa osallistumismaksun ja osallistuja tulee ohjaamaan tanssitunteja kyseisessä seurassa 2024. 

 

Koulutus toteutuu, mukaan mahtuu vielä!

139 RS seuraohjaajakoulutus 2

Aika: 2.-4.2.2024
Pe klo 17-20 verkossa, lisäksi iltatehtävä
La klo 10-20 Varalasa
Su klo 9-16 Varalassa
Paikka: Varalan Urheiluopisto, Tampere
Kouluttajat: Niklas Hagel ja Rosa Mört
Hinta: Jäsenseuran jäsenille: 190,00 + laskutuslisä 3,50 / Ei-jäsenille: 240,00 + laskutuslisä 3,50

Hinta sisältää koulutuspäivien ateriat Varalassa: lounas, päivällinen, iltapala, ja aamupala. Mahdollisuus yöpyä la-su Varalan urheiluopistolla 2 hengen huoneissa hintaan 50,00 / hlö. Liitto varaa halukkaille majoituksen ilmoittautumislomakkeella annetuilla tiedoilla.

Seuraohjaajakoulutus 2 antaa valmiuksia eri tasoisten harrasteryhmien ohjaamiseen. Tälle kurssille voit osallistua sen jälkeen, kun olet suorittanut:

  1) 130 RS-seuraohjaajakurssi 1 (tai vanha PT1),
  2) vähintään yhden lajin lajiosapäivän (131-134, vai vanha PT-lajiosa), ja
  3) 138 Ryhmän ohjaamisen harjoittelu
                                                                                               
Ilmoittaudu tästä 26.1.2024 mennessä. Jälki-ilmoittautumiset: toimisto@tanssiurheilu.fi.

---

VL ja RS kilpailutoimihenkilölistat on uudistettu

Listan luettavuuden parantamiseksi vakio- ja latinalaistanssien ja rock'n'swing -tanssien voimassa olevat kilpailutoimihenkilöt julkaistaan jatkossa omina listoinaan. Listat ovat ladattavissa edelleen jäsenseurojen salasanasuojatulla sivulla.

Huom! Vain listalla kirkkaan keltaisella korostetut tuomarointioikeudet ovat voimassa.

Tuomarointioikeus on voimassa silloin, kun kaikki nämä ovat voimassa:

• tuomarikoulutus

• tuomarilisenssi

• Reilusti Paras -koulutus

Listalla on kuitenkin näkyvissä kaikki tällä hetkellä voimassa olevat tuomaripätevyydet / koulutukset. Näiden henkilöiden tuomarointioikeudet astuvat voimaan vasta, kun heillä on lisäksi voimassa oleva tuomarilisenssi ja Reilusti Paras -koulutus tehtynä.

Seuraamme lisenssien ja koulutusten tilannetta alkuvuoden ajan aktiivisesti ja päivitämme tuomarilistoja sitä mukaa, kun tuomarit aktivoivat oikeuksiaan voimaan.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---