---

Lisäys syyskokoukseen muihin asioihin

Eroaminen FISAF:sta

Järjestösääntöjen mukaan liiton jäsenkokous päättää kansainvälisiin järjestöihin liittymisestä ja niistä eroamisesta.

Liittohallitus päätti 1.11. kokouksessa esittää jäsenkokoukselle, että Suomen Tanssiurheiluliitto ry eroaa FISAF:n jäsenyydestä. Valitettavasti tämä asia jäi epähuomiossa puuttumaan 2.11. julkaistulta syyskokouksen esityslistalta. Asia tuodaan sen vuoksi syyskokoukseen kohdassa 13. muut asiat.

Jos jäsenyhdistys haluaa reklamoida tämän esityksen käsittelemisen syyskokouksessa, reklamaation voi lähettää osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi, viimeistään perjantaina 17.11.2023 klo 15.00.

Lisäys syyskokouksen materiaaleihin


Talousarvion tarkempi erittely

Kevätkokouksessa hyväksyttiin jäsenseuran esitys taloustietojen esitystavan muuttamiseksi enemmän eritellyksi vertailutietoineen, jotta jäsenseuroilla on parempi käsitys taloudesta ja sitä kautta parempi vaikuttamismahdollisuus. Materiaaleihin on lisätty tarkempi erittely, joka löytyy sivulta https://www.dancesport.fi/tietoa-liitosta/jasenkokoukset/

---

Muistutus

Syyskokouspäivän
valtakirjojen tarkastus

Järjestösääntöjen mukaan sääntömääräisissä jäsenkokouksissa suoritetaan kokousedustajien nimenhuuto sihteerille viimeistään puoli tuntia ennen kokousta annettujen valtakirjojen mukaisesti.

Syyskokouspäivän kokoukskutsuissa on ilmoitettu, että valtakirjojen tarkastus alkaa yksi tunti ennen kunkin kokouksen alkamista ja päättyy puoli tuntia ennen kyseistä kokousta.

Käytännön syistä etänä osallistuvien kokousedustajien valtakirja tai valtakirjat tulee toimittaa torstaihin 16.11.2023 klo 15 mennessä osoitteeseen toimisto(at)tanssiurheilu.fi. 

Paikan päällä osallistuvat kokousedustajat voivat toimittaa valtakirjan/t myös sähköpostitse samassa määräajassa tai vaihtoehtoisesti paperiversiona kokouspaikalle, kuitenkin viimeistään puoli tuntia ennen varsinaisen kokouksen alkamista. 

---

Viikko 46


Toiminnanjohtajan palsta

Huippu-urheilutoiminnan järjestäminen ja tukeminen on yleisesti lajiliittojen tehtävä. Niin myös meillä. Kotisivulla kerrotaan, että liitto järjestää maajoukkuetoimintaa, jolla tuetaan kansallisesti tai kansainvälisesti kykynsä osoittaneiden urheilijoiden omaa harjoittelua ja kokonaisvaltaista valmentautumista kohti kansainvälistä huippua.

Huippu-urheilutoiminta voidaan jakaa karkeasti kahteen osaan: maajoukkuetoimintaan ja kansainväliseen kilpailutoimintaan, eli arvokilpailuedustuksiin. Liitolla on viisi maajoukkuetta: vakio- ja latinaistanssien, rock’n’swing-tanssien, pyörätuolitanssin, breikin ja disco- ja performing …

Lue lisää.

---

Kokeiluohje


VL ulkomaisten tuomarien vähentäminen 2024-2025

Vuosina 2024-2025 VL SM- ja GP-paneeleissa vähennetään ulkomaisten tuomarien lukumäärää.
Ohessa linkki nettisivun kilpailusääntöjen ja -ohjeiden kokeiluohjeisiin. Linkki

---

Lisähaku 19.11. saakka


VL 2024 seura- ja valtakunnalliset kilpailut

Vuoden 2024 seura- ja valtakunnalliset kilpailut löytyvät nettisivun tapahtumakalenterista. Järjestämme lisähaun 2.-19.11.2023. Päätökset tehdään mahdollisimman pian haun päättymisen jälkeen, jolloin myös hakeneita seuroja informoidaan ja muutokset/lisäykset uutisoidaan nettisivun uutispalstalla ”Muutoksia Kilpailukalenterissa”.

Lisähaku: Vuoden 2024 seura- ja valtakunnalliset kilpailut Google Forms

Tervetuloa hakemaan kilpailuja!

---

Seurakehittäjä auttaa!

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki 2024

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen 2024 hakuaika on 1.11. - 30.11.2023. Hakuohjeet ovat OKM:n sivuilla: https://okm.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Seuratuen hakuun on tarjolla maksutonta tukea alueenne liikuntatoimelta sekä liiton seurakehittäjä Katriina Lahdelta. Voitte olla yhteydessä Katriinaan puhelimitse (050 595 5358) ja sähköpostitse (katriina.lahti54@gmail.com) sekä tarvittaessa kasvotusten. 

---

Liiton viestintäsivu on päivitetty

Sivun aiheet:

• uutiskirjeen tilaaminen

• jäsenyhdistysten yhteystietojen ylläpitäminen

• sosiaalisen median kanavat

• kilpailujen tulostiedottaminen

Erityisinä nostoina:

Edustustusurheilijoille (liiton nimeämät urheilijat kansainvälisissä arvokilpailuissa) on laadittu ohje arvokisojen tulostiedottamisesta: Linkki

GP-kisan järjestäjille on laadittu ohje viestinnästä: GP-kisan viestintäohje 131123

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---