---

TÄRKEÄ MUISTUTUS!


Liiton jäsenseurojen vuosikysely
yn tulee vastata 15.10.2023 mennessä

Olemme pyytäneet kaikkia jäsenyhdistyksiämme vastaamaan seuran tilannetta kartoittavaan kyselyyn.
Tähän mennessä, annetun määräajan umpeuduttua, olemme saaneet vastauksen alle kolmannekselta jäsenyhdistyksistämme. Kiitos kaikille jo vastanneille!

Muistutamme niitä jäsenyhdistyksiä, jotka eivät ole syystä tai toisesta vastanneet, että pyydetyn tiedon toimittaminen liitolle on jäsenen velvollisuus.

Liittohallitus päätti sunnuntain 1.10. kokouksessa, että vastauksia odotetaan kaikilta jäsenyhdistyksiltä 15.10.2023 mennessä.

Vastaamatta jättäminen rikkoo järjestösäännön 10 §:ää (jättää noudattamatta liittohallituksen tai muiden liiton elimien päätöksiä). Ellei jäsenyhdistys anna kyselyssä pyydettyjä tietoja, seuraavassa liittohallituksen kokouksessa päätetään toimenpiteistä.

Kysely on liiton toiminnalle äärimmäisen tärkeä. Mitä luotettavampaa dataa saamme teiltä, sitä paremmin pystymme palvelemaan jäsenistöämme. Raportoidun tiedon laadulla ja todennettavuudella on konkreettinen vaikutus muun muassa liikuntajärjestöille myönnettävän valtionavustuksen määrään ja sitä kautta liiton toimintamahdollisuuksiin.

Pääsette vastaamaan kyselyyn tästä linkistä.

---

Toiminnanjohtajan palsta
viikko 40


Ollaan jo lokakuussa. Liiton toiminnan kannalta toinen tärkeistä vuosikokouksista, syyskokous, lähestyy. Kokous pidetään Helsingissä, Sporttitalolla sunnuntaina 19.11.2023. Vuosikokoukset ovat liiton jäsenten (jäsenyhdistykset) kannalta tärkeitä vaikuttamisen mahdollistavia tilaisuuksia.

Järjestösäännöt määrittelevät mitä asioita kokouksessa tulee käsitellä, mutta niiden lisäksi jäsenet voivat tuoda kokoukseen esim. haluamiaan muutosesityksiä. Esityksen tuominen syyskokoukseen
edellyttää, että esitys on toimitettu liiton toimistoon ajoissa, sääntöjen mukaan ennen elokuun loppua. …

Lue lisää.

---

Hae tuomarityöryhmään kaudeksi 2024-2025
10.10. mennessä!


VL sääntökokouksen 28.11.2021 perusteella avaamme haun VL tuomarityöryhmään kilpailuvuosiksi 2024-2025.

Työryhmä käsittelee tuomaripaneelit IKM-, GP- ja SM -kilpailuihin 2024-2025. Vakio- ja latinalaistanssien GP-, SM- ja IKM-kilpailuihin tuomarit valitaan vakio- ja latinalaistanssien lajipäällikön sekä lajijaoksen nimittämän tuomarityöryhmän avulla. Ryhmään nimitetään lajipäällikön lisäksi 2 – 4 valmentajaa, joilla on laajat verkostot ja kansainvälistä tunnettavuutta WDSF-kilpailukentällä sekä WDSF-tuomareiden keskuudessa.

Lajijaos kutsuu jäsenet tuomarityöryhmään. …

Lue lisää.

---

Muutoksia kilpailukalenterissa, päiv. 2.10.2023


Lisätty kilpailukalenteriin vuoden 2024 seura- ja valtakunnalliset kilpailut.

Alkuvuoteen (luultavasti tammikuu) on tulossa vielä valtakunnallinen kilpailu.

Avaamme ja uutisoimme pian lisähaun.

Jostain syystä kilpailujen värikoodit eivät toimi DanceCoressa, kilpailujen nimet ovat oikein.

Kiitos ymmärryksestä!

---

Seurakehittäjä auttaa!

OKM:n seuratoiminnan kehittämistuki 2024


Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen 2024 hakuaika on 1.11. - 30.11.2023. Hakuohjeet ovat tulossa OKM:n sivuille: 
https://okm.fi/-/seuratoiminnan-kehittamistuki-seuratuki-

Seuratuen hakuun on tarjolla maksutonta tukea alueenne liikuntatoimelta sekä liiton seurakehittäjä Katriina Lahdelta. Voitte olla yhteydessä Katriinaan puhelimitse (050 595 5358) ja sähköpostitse (katriina.lahti54@gmail.com) sekä tarvittaessa kasvotusten. 

---

Kesällä 2024

Tanssin rippileiri

Kuortaneen Urheiluopistolla 


Kuortaneen Urheiluopiston rippileireillä 27.7. - 4.8.2024 yhdistyvät kätevästi lajitreenit ja rippikoulu samanhenkisessä porukassa. 

Valmentajana ensi kesän riparilla on Susanna Isotalo Seinäjoelta.

Tanssipainotteisessa rippikoulussa tanssilajeina mm. Nyky-ja jazztanssi, Baletti, Improvisaatio sekä erilaiset koreografiset kompositioharjoitukset. Tanssituntien taso on keskitaso/edistyneet, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä tanssitaustastasi. Suosittelemme vähintään vuoden aktiivista harrastustaustaa. 

Riparin ikäluokka on 09-syntyneet tanssijat. Riparille voi tulla myös kirkkoon kuulumaton ja kastamaton nuori, silloin hän suorittaa vain rippikoulun ja ei osallistu konfirmaatioon. Nuori voidaan toki myös kastaa ennen konfirmaatiota Kuortaneella vanhempien näin toivoessa.

Ilmoittautuminen on auki 23.10.2023 klo 03:46 asti. Lisätietoa: https://www.kuortane.com/riparit.html

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---