---

Toiminnanjohtajan palsta 14

Tanssiurheiluliitto kuuluu Olympiakomitean neuvotteleman Teosto- ja Gramex-maksusopimuksen piiriin. Sopimus kattaa Olympiakomitean jäsenliitot ja liittojen seurat, eikä niiden tarvitse erikseen anoa musiikinkäyttölupaa Teostolta. Sopimuksen ulkopuolelle jää musiikin käyttö netissä ja somessa, näihin erillinen lupa tarvitaan.

Mitäs nämä Teosto- ja Gramex-maksut sitten ovat? Teostomaksu on tekijänoikeusmaksu, joka maksetaan musiikin tekijöille. Teosto ry, joka hallinnoi maksuja, maksaa maksut edelleen säveltäjille, sanoittajille, tuottajille jne. …

Lue lisää.

---

VL kokeilukilpailut jatkuvat 2023

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan vakio- ja latinalaistanssien kokeilukilpailuihin 2023!

Katso tästä kokeilukilpailujen yhteenveto syksylle 2023.

---
Salon SM-kilpailuiden juliste

Vakiotanssien SM-kilpailujen huoltajaohje

Vakiotanssijoiden huoltajat maksavat kilpailupaikalle tullessaan sisäänpääsymaksun 20 € ja ilmoittavat kenen huoltajana toimivat. Yhtä tanssijaa kohden voi ilmoittaa vain yhden huoltajan. Huoltaja saa maksun yhteydessä rannekkeen, joka oikeuttaa liikkumisen pukuhuonetiloissa ja pääsyyn katsomoon.

Vakiotanssijoiden pukuhuoneet ovat omalla käytävällään ja käytettävissä on tyttöjen ja poikien pukuhuoneet sekä unisex pukuhuone. Pukuhuoneiden käytävällä on henkilö tarkastamassa rannekkeita, ja vain rannekkeellinen huoltaja pääsee pukuhuonetiloihin. 

---
Bailatino-logo

Huikea etu jäsenseuroillemme

Bailatino Kids-ohjaajakoulutus


Aika: 27.5.2023
Paikka: Pääkaupunkiseutu, paikka varmistuu myöhemmin
Kouluttaja: Maria Kangasaho
Hinta jäsenseuroille: hallinnollinen kulu 10 €, ei muita kuluja
Hinta jäsenseuran jäsenille (omalla laskulla): 120,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta ei-jäsenille: 150,00 € + laskutuslisä 3,50 €
Hinta voimassa oleville Bailatino-ohjaajille: 90,00 + lask.lisä 3,50 (päivittää samalla sopimuksen voimassaolon kuten Ideapäiväkin)


Koulutuksen tavoite ja lähtötaso: 

Bailatino® kids-ohjaajan peruskoulutus antaa eväät lähteä vetämään omaa bailatinoryhmää kouluikäisille lapsille (n. 6-12 v.). Ohjaajien suositeltu lähtötaso koulutuksen aloittamiseen on C-luokka latinalaistansseissa. Muista tanssilajeista tulevilta toivottavaa olisi oman ohjaajan tai valmentajan suositus (Bailatino-ohjaajan tai vakio- ja latinalaistanssiopettajan suositus).

Ilmoittaudu 11.5. mennessä tästä

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Tämä koulutus kuuluu Suomen Tanssiurheiluliiton VALKUT-hankkeeseen

Koulutuksen maksualennus on mahdollista Opetus- ja kulttuuriministeriön liitolle myöntämällä erityisavustuksella, joka on tarkoitettu korona-ajan vaikutusten korjaamiseen lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa sekä lasten ja nuorten valmentajaosaamisen vahvistamiseen.

Jäsenseuran maksualennuksen edellytys on, että osallistuja on Tanssiurheiluliiton jäsenseuran jäsen, seura maksaa osallistumismaksun ja osallistuja tulee ohjaamaan Bailatinotunteja lapsille kyseisessä seurassa syksyllä 2023 ja/tai keväällä 2024. 

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

---
Pariisin Olympialaisten ja Paralympialaisten logo

Haku vapaaehtoiseksi Pariisin Olympialaisiin 2024

OKM / liikunnan vastuualue tiedottaa: Pariisi 2024 avasi Olympialaisten ja Paralympialaisten vapaaehtoisohjelman hakuportaalin. Hakuaika päättyy 3.5.2023. Vapaaehtoiset voivat olla mistä tahansa maasta ja minkä lajin parista tahansa.

• vähintään 18 vuoden ikä 1.1.2024

• ranskan tai englannin kielen taito

• käytettävissä vähintään 10 päivää ajalla 26.7.-11.8 / Olympialaiset tai 28.7.-8.9. / Paralympialaiset

Lisätietoa: paris2024.org website

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---