---

Toiminnanjohtajan palsta viikko 12

Eduskuntavaalit lähestyvät ja myös urheilun- ja liikunnan kattojärjestöt ja urheiluvaikuttajat ovat aktiivisesti nostaneet omaa asiaansa ehdokkaiden kysymyslistoille ja vaalikoneisiin. Kaikkien puolueiden puheenjohtajille esitettiin samat kysymykset urheilun ja liikunnan tärkeydestä ja kaikkien vastaukset olivat saman suuntaisia. Vapaasti yhteen vedettynä ”Tärkeitä teemoja ja täytyy tukea”. Tanssiurheiluliiton, kuten monen muunkin keskisuuren ja pienen liiton toiminnassa valtionavustukset ovat olleet ja tulevat olemaan iso …

Lue lisää.

---

Liikunnan aluejärjestöt

Seuroille avustusta lasten ja nuorten harrastus- ja kesätoiminnan lisäämiseen - haku auki!

Liikunnan aluejärjestöiltä on haettavissa Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää tukea nuorten kesätyöllistämiseen.

Tuki kohdistuu erityisesti lasten ja nuorten liikuntaan, liikuttamisen ja harrastustoiminnan lisäämiseen sekä uusien seuratoimijoiden mukaan saamiseen liikunta- ja urheiluseuroissa. Lähtökohtana on nuorten kesätyöntekijöiden lyhytaikainen palkkaus ajalle 1.4.–30.9.2023. Palkkatuki on 700 euroa/nuori sisältäen sivukulut. Nuoreksi määritellään tukihaussa 15–29-vuotiaat.

Liikunta- ja urheiluseurojen kesätoiminnan avustuksen hakuajat ja myöntökriteerit vaihtelevat aluejärjestöittäin. Katso lisätiedot ja ohjeet oman alueesi aluejärjestön verkkosivuilta. Kaikkien aluejärjestöjen yhteystiedot löydät tältä sivulta.

---

Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras -haastekampanja

Suomen Tanssiurheiluliitto aloittaa Puhtaasti Paras ja Reilusti Paras -verkkokoulutuksia koskevan haastekampanjan.

Suomen urheilun eettisen keskuksen SUEK:in luomat koulutukset ovat hyödyllisiä ja tarpeellisia kaikille urheilun parissa toimiville henkilöille, mukaan lukien kilpailijat, valmentajat, ohjaajat, toimihenkilöt ja huoltajat. Koulutukset suorittamalla varmistat ja osoitat, että olet perehtynyt aiheisiin ja urheilet ja toimit urheilussa reilun pelin arvojen mukaisesti. 

Lue lisää.

---

269 kertaa KIITOS!

Kiitos 269 kertaa! Olemme iloisia kuinka moni vastasi kilpailukehittämiskyselyyn! Työryhmä alkaa käymään vastauksia läpi jo maaliskuun puolella ja uutisoimme tuloksista mahdollisimman pian! Vielä kerran iso kaunis kiitos!

Lue lisää.

---

Vakio- ja RS-tanssien SM-kilpailut 15.4.


Coach-passit ja pöytäpaikat

Kukin jäsenseura voi hankkia coach-lipun yhdelle seuran valmentajalle. Nimetyn valmentajan liput ostetaan ennakkoon ja kisapaikalla valmentaja saa lunastaa coach-passin ja rannekkeen, joilla hän saa pääsyn kilpailijoiden huoltotiloihin.

Coach-passin voi tilata täältä.

Pöytäpaikkoja vielä muutama jäljellä, katso tilanne täältä.

---

Ilmainen webinaari tänään - vielä ehtii

Seuran markkinointi digiajassa

Varmista urheiluseurasi menestys tulevaisuudessa ja tule hakemaan seuratyön ajankohtaiset opit ja vinkit Olympiakomitean seuratoiminnan huippuammattilaisilta!

Aika: Torstai 23.3.2023 klo 17:00 - 18:00
Ohjaajat: Carita Riutta, Hanna Hiilamo-Kangaslahti

Lisätietoa ja ilmoittautuminen SuomiSportissa.

---

ESLU:n etäkoulutus seuroille

Urheiluseuran hyvä hallinto 17.4.

Aika ja paikka: ma 17.4.2023 klo 17.30–19.30, Teams
Hinta: Koulutuksen hinta on 40 euroa / henkilö.

Koulutuksessa käydään läpi yhdistystoiminnan perusteita ja se sopii esimerkiksi uusille hallituksen jäsenille ja seuratoimijoille, jotka eivät ole aiemmin toimineet yhdistyksissä. Illan aikana käydään läpi, miten seuratoiminnassa päätetään asioista, mikä säätelee yhdistyksen toimintaa, mitä seuran jäsenyys tarkoittaa ja mitä tehtäviä hallitukselle kuuluu. Koulutus on avoin kaikille, jotka haluavat oppia lisää yhdistysten toiminnasta.  

Kouluttaja toimii ESLUn seuratoiminnan kehittäjä Sari Kuosmanen.

Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---