---

Yhteistyöseura Salon SM-kilpailuihin on valittu

Vakio- ja rock'n'swing-tanssien SM-kilpailujen yhteistyöseuraksi valittiin Vilpas Dance Sport, Salo. Hakemuksia tuli vain yhdeltä seuralta. Vilpas DCS:n tekemä hakemus oli kattava ja huolellisesti laadittu. Seuran yhteistyöhenkilöillä on vahva kokemus SM-tasoisten kilpailuiden järjestämisestä. Liiton arvojen mukaisesti, Yhdessä, kohti kevään SM-kilpailuja.  

---

Seurakehittäjän yhteenveto

Jäsenpalveluiden vuosi 2022

Jäsenpalveluissa ja seurakehittäjän tontilla vuosi 2022 oli vilkas. Erilaisia tapahtumia, toimintoja ja yhteydenottoja oli yhteensä 1.370. Näistä suurin osa 762 (56 %) oli yksinomaan seurojen kanssa tehtyä yhteistyötä. Yhteistoiminnan ja kontaktien määrä jopa tuplaantui verrattuna edelliseen vuoteen.

Lue lisää.

---

DanceCore- ja palvelinpäivitys 8.3.2023

DanceCoressa tehdään päivityksiä keskiviikkona 8.3.2023. Samalla vaihdetaan kotisivujen ja dancesport.fi:n käytössä oleva palvelin. Näistä töistä johtuen saattaa nettisivujen ja DanceCoren toimintaan tulla pieni katko. Ohjelmiston käytössä saattaa olla myös muunlaisia häiriöitä päivityksen aikana.

---

Toiminnanjohtajan palsta
viikko 8

Olen ollut toiminnanjohtajan sijaisena nyt reilun kolme kuukautta. Omien tehtävieni moninaisuus ja toimiston työntekijöiden tehtävien vielä laajempi kirjo on alkanut selkeytyä minulle. Liiton toimistolla tehtiin laaja selvitys ja organisaatiomuutos vuosien 2020 ja 2021 aikana. Muutosten siirtäminen käytäntöön aloitettiin vuona 2022 ja vähitellen toiminta on alkanut löytää oman muotonsa ja vakiintua työtavoiksi. Toimistolla oli organisaatiomuutoksen alkaessa työntekijöitä neljä, mutta yhden työntekijän …

Lue lisää.

---

Tulossa markkinointiwebinaari seuroille

Ennakkotieto tulevasta webinaarista.
Varaa aika kalenterista jo nyt!

Aika: 26.4.2023 klo 18.00-19.00
Paikka: Google Meets

Sanna Pusa Askel Sportsista antaa vininkkejä ja apua tanssiurheiluseuroille somemarkkinoinnin tueksi tulevalle syksylle. Webinaarista tulee myös tallenne, jonka voi katsoa myöhemmin.

Ilmoittautumisohjeet ja webinaarilinkki tulossa myöhemmin.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---