---

Muutoksia DanceCoreen 

 

MUUTOKSET HENKILÖTIETOJEN KYSYMISEEN JA KÄSITTELYYN

Emme enää kerää kenenkään sukupuolitietoa. Myöskään tarkka syntymäaika ei ole välttämätön jäsenrekisteriä varten. Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä minimiperiaatetta ja keräämme henkilötietoja vain niissä määrin, kuin tarvitsemme niitä ylläpitääksemme ja hoitaaksemme jäsensuhdettamme.

Tämä asia kannattaa seuroissa huomioida ja samalla tiedostaa, mitä henkilötietoja seuran jäsenistä kerätään liittoa varten ja miten jäsentietojen luovuttamisesta liitolle kerrotaan jäsenille. Liitolle ilmoitetaan minimissään pelkkä etunimi ja sukunimi. Toivomme, ettei mikään väärinkäsitys vaikuttaisi siihen, että ihmiset kieltäisivät kokonaan tietojensa luovuttamisen.

MUUTOKSET TIETOTURVAAN

Kilpailijoiden yksilöivänä tunnisteena käytetään jatkossa Sportti-ID-numeroa. DanceCoreen ei viedä enää kilpailijoiden henkilötunnuksia. Henkilön tunnistaminen tapahtuu Suomisportissa kilpailulisenssin oston yhteydessä. Myös tunnistautumiseen liittyvien henkilötietojen tietoturvasta vastaa Olympiakomitean ylläpitämä Suomisport.

MIKÄ ON SPORTTI-ID?

Suomisportiin ensimmäistä kertaa kirjautuessaan jokainen tunnistautuu vahvasti esim. pankkitunnuksilla, jolloin henkilöllisyys tarkistetaan väestörekisteristä. Henkilölle muodostuu automaattisesti myös yksilöivä tunniste, Sportti-ID-numero. Tämä numero myös pysyy aina samana, aivan kuten henkilötunnuskin.

Kaikille kilpailijoille, joille löytyi DanceCoresta jokin aiemmin ostettu lisenssi, on jo tuotu automaattisesti Sportti-ID, ja se näkyy henkilön profiilissa. Tämä ei aiheuta mitään muutoksia kilpailijoille, jotka ovat jo rekisteröityneet DanceCoreen henkilötunnuksen avulla ja joiden kilpailuilmoittautumiset ovat toimineet ongelmitta. Aiempi kirjautumistapa toimii jatkossakin. Olemassa oleva Sportti-ID näkyy myös seura-admineille Henkilöt-listauksessa, joten sen perusteella voi myös suoraan hakea henkilöä Etsi-kentässä.

Uusien kilpailijoiden kohdalla tämä Sportti-ID-numero muodostuu väistämättä viimeistään silloin, kun hän menee ostamaan kilpailulisenssiä Suomisportista. Henkilön (kilpailijan, liikkujan jne) ollessa alaikäinen, Suomisportissa asioinnin hoitaa laillinen huoltaja. Tällöin sekä huoltajalle että hänen Suomisportissa vahvistamilleen huollettaville syntyy oma sportti-ID. Lisätietoa https://info.suomisport.fi/palvelukuvaus/

MUUTOKSET DANCECOREEN

Henkilötunnus- sekä sukupuolitiedot on poistettu kokonaan tietokannasta. 

Myös jäsenien tuontiexcel on muuttunut, ja uuden saa ladattua tutusta paikasta DanceCoren Tuonti-toiminnon alta. Siihen on täytettävä vaihtoehtoisesti joko Sportti-ID tai syntymäaika. Sukupuolisarake poistettu. Muut kentät, kuten yhteystiedot, ovat ennallaan, eli ovat edelleen vapaaehtoisia.

Myös oleelliset ohjeet on päivitetty verkkosivuille https://www.dancesport.fi/seurat/dancecore-ohjeet/.

---

Lähetä vuoden 2023 kulut ja laskut viimeistään 15.1.2024


Tilikausi vaihtuu vuoden vaihteessa. Mikäli sinulla on vielä kululaskuja liitolle, niin toimitathan ne 15.1.2024 mennessä osoitteeseen toimisto@tanssiurheilu.fi.

---

Kuortaneen Tanssiripari 27.7.-4.8.2024
– vielä muutama paikka vapaana

 
Tanssirippikoulussa tanssilajeina mm. nyky-ja jazztanssi, baletti, improvisaatio sekä erilaiset koreografiset kompositioharjoitukset. Tanssituntien taso on keskitaso/edistyneet, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä tanssitaustastasi. Suosittelemme vähintään vuoden aktiivista harrastustaustaa.

Tanssijat ovat lentopalloryhmän kanssa samoilla rippikoulutunneilla ja muussa ohjelmassa, vain lajitreenit ovat erillään.

Mukana on jo 10 nuorta, mikä on jo hyvä määrä ryhmässä, mutta olisi hienoa saada lisää harrastajia oman lajinsa pariin riparillekin ja innostaa lisää lajiin.

Tässä linkki rippileirien sivulle: www.kuortane.com/riparit ja suoraan verkkokauppaan: Tanssiripari Kuortaneella

---

Toimiston asiakaspalvelu viettää joululomaa 20.12.2023 - 7.1.2024 välisen ajan.


Hyvää Joulua
ja

Onnellista Uutta Vuotta

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---