Tiedote liittyen Urheilun oikeusturvalautakunnan päätökseen 13.9.2023

Suomen Tanssiurheiluliitto ry:n liittohallitus vahvisti kokouksessaan 5.8.2023 päätöksen olla lähettämättä urheilijoita ja tuomareita arvokilpailuihin, joissa kilpailee venäläisiä ja valkovenäläisiä urheilijoita neutraalin lipun alla. Tanssiurheiluliitto julkaisi päätöstä koskevan tiedotteen kotisivuillaan 6.8.2023. Joukko Tanssiurheiluliiton urheilijoita vei asian Urheilun oikeusturvalautakuntaan 4.9.2023  vaatien päätöksen muuttamista ja urheilijoiden osallistumisen mahdollistamista neutraalien urheilijoiden rinnalla.

Kansainvälinen tanssiurheiluliitto (World Dance Sport Federation, WDSF) päätti keväällä, että se sallii kilpailuissaan …

Lue lisää.

---

VL valmentajatapaamisen 8.9. yhteenveto

Vakio- ja latinalaistanssien valmentajat pitivät hybridikokouksen viime viikonloppuna Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Kokous oli informaatiopainotteinen, asioita joita mm. käytiin lävitse olivat liiton taloustilanne ja tulevat uudistukset kilpailujärjestelmässä. Lisäksi keskusteltiin siitä, kuinka saada uusia tanssijoita lajin pariin.

Kokous herätti paljon hyvää keskustelua ja sovittiinkin, että ruvetaan katsomaan uutta kokousaikaa, jotta saataisiin keskustelussa nousseita asioita jatkokehitettyä ja vietyä eteenpäin.

Kiitos kaikille osallistumisesta! 

---

Pirjo Koivula vakinaistettu toiminnanjohtajan tehtävään

Pitkäaikainen Tanssiurheiluliiton toiminnanjohtaja Auli Korhonen jäi opintovapaalle 10.11.2022- 30.7.2023 ja lopetti työskentelynsä liiton palveluksessa 6.9.2023. Toiminnanjohtajan sijaiseksi valittiin syksyllä 2022 Pirjo Koivula. Koivula vakinaistettiin toiminnanjohtajan tehtävään sijaisuuden päätyttyä 31.7.2023.

---

Kiitokset Auli Korhoselle pitkäaikaisesta työskentelystä Tanssiurheiluliitossa

Tanssiurheiluliitto kiittää Auli Korhosta pitkästä (2010-2023) työrupeamasta Tanssiurheiluliiton palveluksessa. Aulin viimeinen työpäivä oli 6.9.

Korhosen työpanos Tanssiurheiluliiton kehittämisessä on ollut merkittävä.

Vuosien varrella Korhonen on tehnyt myös uranuurtavaa työtä tanssin kansainvälisen kattojärjestön WDSF palveluksessa. Suomen Tanssiurheiluliitto toivottaa myötätuulta elämän uusiin vaiheisiin.  

---

Liiton jäsenseurojen vuosikysely - vastaa 20.9.2023 mennessä

Liiton jäsenseurojen vuosikysely - vastaa 20.9.2023 mennessä Pyydämme kaikkia jäsenseurojamme vastaamaan seuran tilannetta kartoittavaan kyselyyn tästä linkistä. Kysely on tarkoitettu kaikille Tanssiurheiluliiton jäsenyhdistyksille, yhteistyöliitoille ja muille tanssitoimijoille. Vastausaikaa on 20.9. asti.

Lomakkeella annettuja tietoja hyödynnetään ensisijaisesti toiminnan kehittämisessä sekä kehittämistyön vaikuttavuusarvioinnissa. Kyselyn avulla kokoamme ja päivitämme seuratietoja sekä Suomen Tanssiurheiluliiton omaa että Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Olympiakomitean raportointia varten. Raportoidun …

Lue lisää.

---

Jäikö jokin jäsentiedote huomaamatta? 

Kaikki vuodesta 2017 eteenpäin lähetetyt jäsentiedotteet löytyvät liiton uutispalstalta. 

Meneekö jäsentiedote seurassasi oikeaan osoitteeseen ja sieltä edelleen jäsenillenne? Ilmoita muutoksista liiton toimistoon.

---